Pollenwerend gaas in een hor

Pollen buiten, Frisse lucht binnen

Wat kijken wij uit naar de lente! deuren weer open, frissen lenttelucht naar binnen, zonnetje erbij. M

aar met dit mooie weer krijgen wij ook ongewenste insecten binnen. Frisse lucht in huis is fijn, maar wel graag zonder ongedierte.

 

Dat kan met onze horren! De juiste hor voor elke deur en elk raam zorgt ervoor dat je vliegende insecten buitenhoudt terwijl je het huis wel goed kunt ventileren.

Pollen weren met horren

Niet alleen worden vliegen en muggen buiten de deur gehouden met en goede hor. Ook pollen worden geweerd met het gaas dat in onze horren wordt gezet, pollenwerend gaas. Dit gaas is speciaal ontwikkeld om 90% van de pollen tegen te houden. Het is geschikt voor inzet- en voorzethorren en ventileert heel goed.

Horren voor elke raam en elke deur

Net als dat er tal van soorten ramen en deuren zijn, zijn er ook heel veel verschillende soorten horren. Van pendelhordeuren, inzethorren en rolhorren tot plissé hordeuren. Net wat handig is voor je situatie en de afmetingen in jouw huis.

Hordeuren bij kinderen of dieren

Dakraam met rolhor

Zo is de plissé hordeur superhandig omdat die gewoon opzij geschoven wordt. Het neemt dus geen extra ruimte in beslag, de stof is sterker dan gewoon horrengaas omdat het geplisseerd is en wordt standaard geleverd met een borstelafdichting. Voor huishoudens met kinderen of dieren zijn de pendelhordeuren ook een optie; deze kan naar beide kanten geopend worden én sluit gewoon vanzelf. Voor de hele grote deuropeningen zoals bij schuifdeuren, is er de schuifhordeur. Deze is mogelijk tot een maat van 2 meter breed bij 3 meter hoog.

Horramen

Ook voor ramen zijn er veel verschillende varianten in horren. Een inzethor is bijvoorbeeld heel handig bij een draaikiepraam terwijl een rolhor weer makkelijk is bij een dakraam of voor een openslaand raam. Met die hor kun je gemakkelijk de dekbedden even buiten hangen zonder dat de insecten naar binnen vliegen En wil je een losse variant? Dan kies je een inzethor

 

Meer weten over horren? Neem vandaag nog contact met ons op!
06-11396888
info@vandenberg-vloeren.nl

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Anti spam code:

    captcha

     

    20% korting op ALLE raamdecoratie

    20% korting op ALLE raamdecoratie

    Wist u dat:  Via glas in de ramen we een warmteverlies van wel 20% tot 50% hebben!! Zeker bij enkel glas. Dubbel glas houdt al meer warmte tegen, maar ook dan is het verlies nog 20%. Zonde dus! VanDenBergVloeren helpt u graag bij het uitkiezen van de juiste raambekleding. In de maanden Februari krijgt u 20% korting. Deze korting geldt voor alle raamdecoratie en gordijnen!!

    Isolerende raamdecoratie

    Na een winterse wandeling is het heerlijk thuiskomen in een warme omgeving. De  warmte van ons huis willen we zo lang mogelijk binnen houden. Heerlijk op de bank met een kop koffie en een goed boek en lekker languit op de bank voor de tv. Warmte bepaald deels hoe wij ons voelen in ons huis. Een fijn verwarmd huis doet ons thuis voelen. Onze isolerende raamdecoratie helpt het tegengaan van warmteverlies bij ramen. Wij verlopen raambekleding van oa Multisol, Toppoint en Vadain.

    Barrière tegen de kou

    De Isola van Toppoint is een mooie velours stof met een thermo laag voor het isolerend effect. De Moved van 100% recycled wol is ook een
    mooie stof en naast isolerend ook verantwoord.
    De isolerende werking komt door de combinatie van twee lagen die zorgen voor een luchtbrug in de raambekleding. Dikke overgordijnen, een gordijn in combinatie met een in-between, een verduisterend vouwgordijn of een duette-shade hebben deze werking.

    Voordelen isolerende raamdecoratie

    Isolerende raamdecoratie is een relatief goedkope manier om energie te besparen ten opzichte van een verbouwing.

    -Een dubbele laag isoleert effectief en houdt warmte binnen.
    -Raamdecoratie is goedkoper dan verbouwen
    -Het bespaart op Energiekosten
    -Diverse mogelijkheden, passend bij ieder interieur

    Maar de korting is ook geldig op rol- en vouwgordijnen, duorolgordijnen etc.

    Kom langs en bespreek de mogelijkheden. Open op afspraak, eventueel ook ’s avonds mogelijk.

    Groeten, Hans van den Berg

      Uw naam (verplicht)

      Uw email (verplicht)

      Onderwerp

      Uw bericht

      Anti spam code:

      captcha

       

      Gratis Voering Gordijnen

      Isoleren met gordijnen

      Wist je dat er via deuren en ramen heel veel warmte verloren gaat? Dit is eenvoudig op te lossen door de gordijnen te voorzien van een voering. In de maand december krijg je bij VanDenBergVloeren de voering gratis bij een bestelling van gordijnen uit de collectie van Vadain. VanDenBergVloeren legt u graag uit hoe dit werkt.
      Gevoerde gordijnen hebben een extra laag aan de achterkant, die laag heeft vele voordelen. Allereerst de isolerende werking die hoger is dan een gordijn zonder voering, maar ook gaat een voering het verkleuren van het hoofdgordijn tegen. En als laatst en niet onbelangrijk: gevoerde gordijnen blijven langer mooi en hangen mooier door het gewicht van de stof.

      Heb je al gordijnen in huis hangen? Dan is het mogelijk om deze te laten voeren in plaats van de aanschaf van een hele nieuwe set.

      Een gordijn voor de voordeur houdt niet alleen de kou tegen, het verhoogt ook nog eens de sfeer in je hal!
      Hang een gordijn altijd tot op de grond, tenzij er een kachel onder het raam hangt. Zorg dan dat de gordijnen boven de kachel hangen, zodat de warmte de ruimte in kan.
      Ook kleine ramen zorgen voor kou. hang hier een rol- of vouwgordijn voor.

      Alles op een rij:
      – Gevoerde gordijnen voor een beter isolatie
      – Hoe dikker de stof, des te meer isolerende werking van het gordijn
      – Vouw- en rolgordijnen isoleren ook, mits de juiste stof gekozen wordt.
      – Hang je gordijnen tot op de grond of met iets daarboven.
      – Hang gordijnen tot net boven de verwarming voor een goede circulatie van de warmte.
      Maak een afspraak in onze showroom en bekijk de mogelijkheden! VanDenBergVloeren

      Groetjes, Diana en Hans van den Berg
      06-11396888

        Uw naam (verplicht)

        Uw email (verplicht)

        Onderwerp

        Uw bericht

        Anti spam code:

        captcha

         

         

        Raambekleding bij VanDenBergVloeren Elegant en functioneel

        Raambekleding bij VanDenBergVloeren Elegant en functioneel

        Topdown-Bottomup

        Regelmatig sta ik met klanten in mijn showroom en geef ik advies naar aanleiding van hun wensen en vragen op het gebeid van raambekleding. Onbewust kijk ik dan ook even welke raambekleding elegant en functioneel zou kunnen zijn in mijn eigen woning.

        Zelf ben ik erg gecharmeerd van de Plisségordijnen. Ze kunnen namelijk overal worden geplaatst en zijn zeer goed te combineren met gordijnen. Transparant, semi-transparant of verduisterend, je kunt zelf beslissen welke mate van dichtheid bij de ruimte past. Geschikt voor nagenoeg elk raamtype. De mogelijkheden zijn legio! Neem een kijkje op de website van Toppoint voor meer informatie over Plissé gordijnen, ook voor andere raambekleding kunt u daar terecht voor inspiratie. Uiteraard bent u ook bij ons welkom in de showroom VanDenbergVloeren, wij laten u graag de diverse mogelijkheden op het gebied van raambekleding zien en denken graag met u mee.

        Raambekleding bij VanDenBergVloeren Elegant en functioneel

        Tot ziens!

        06-11396888

          Uw naam (verplicht)

          Uw email (verplicht)

          Onderwerp

          Uw bericht

          Anti spam code:

          captcha

          Horren tegen vliegend ongedierte

          Geen gezoem meer in huis!

          Het is mooi weer en allerlei vliegend ongedierte komt tot leven. Om deze beestjes buiten de deur te houden, kunt je bij ons terecht voor horren. Of je nu een hor zoekt voor een kiepkantelraam, een draai raam naar binnen of een schuifpui, wij leveren diverse raam- en hordeuren. In de schuifpui is een plisse hordeur ideaal. Je kunt de cassette van de hordeur in dezelfde kleur bestellen als het kozijn, zo valt hij minder op.

          – Onze horren zijn compact
          – Op maat gemaakt
          – Mooie prijs-kwaliteit
          – Goede service

          Wist je dat er tegenwoordig horren verkrijgbaar zijn met pollenwerend gaas? Zo komt de frisse lucht wel binnen, maar houd je pollen en vliegend ongedierte buiten.
          Verkrijgbaar in een rolhor of inzethor. Bij een rolhor kun je nog gemakkelijk gebruik maken van het open raam als je even iets wilt uitkloppen. Een inzethor kun je het hele jaar laten zitten, ze zijn weersbestendig!

          Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@vandenberg-vloeren.nl, wij leggen het graag aan je uit.

          Wij werken met diverse merken o.a. Toppoint en Multisol. Klik op de link voor meer informatie.

            Uw naam (verplicht)

            Uw email (verplicht)

            Onderwerp

            Uw bericht

            Anti spam code:

            captcha

             

             

            Zonwering, raambekleding en gordijnen

            Zonwering in huis

            De lente is in aantocht en de zon komt af en toe ook weer tevoorschijn. Een beetje warmte is goed voor de mens, maar de zon door je ramen kan ook hinderlijk zijn. VanDenBergVloeren heeft een mooie collectie gordijnen die het zonlicht filteren iets subtieler binnen laat.
            Onze collecties van Vadain en Toppoint bevatten mooie stoffen die in combinatie met elkaar zorgen voor sfeer en functionaliteit.

            Een mooie In-between in combinatie met verduisterende gordijnen of een overgordijn geeft sfeer aan uw woning. Bij veel zonlicht kunt u de overgordijnen deels sluiten. De In-between houdt de sterke lichtstralen tegen, maar laat nog wel zonlicht door.

            Een andere oplossing voor het tegenhouden van zonlicht is een Duo-gordijn, een echte blikvanger! Deze rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen; een transparante en een niet-transparante stof. daardoor kunt u makkelijk spelen met de het zonlicht in uw woning en de gordijnen naar wens instellen. Versus gordijnen, een prachtige kamerhoge raamdecoratie in diverse kleuren, die filtert en dimt. Zoals u leest is er genoeg keus op het gebied van zonwering!

             

             

            20% korting op gordijnen en raamdecoratie

            Voordeel van raamdecoratie en gordijnen

             

            Warmteverlies via glas

             

            Wist u dat:  Via glas in de ramen we een warmteverlies van wel 20% tot 50% hebben!! Zeker bij enkel glas. Dubbel glas houdt al meer warmte tegen, maar ook dan is het verlies nog 20%. Zonde dus! VanDenBergVloeren helpt u graag bij het uitkiezen van de juiste raambekleding. In de maanden Oktober en November krijgt u 20% korting en niet alleen op de houten jaloezieën:) Nee, de korting geldt voor alle geselecteerde raamdecoratie en gordijnen!!

            Isolerende raamdecoratie

            Na een herfstwandeling of koude winterdag is het heerlijk thuiskomen in een warme omgeving. De  warmte van ons huis willen we zo lang mogelijk binnen houden. Heerlijk op de bank met een kop koffie en een goed boek en lekker languit op de bank voor de tv. Warmte bepaald deels hoe wij ons voelen in ons huis. Een fijn verwarmd huis doet ons thuis voelen. Onze isolerende raamdecoratie helpt het tegengaan van warmteverlies bij ramen. Wij verlopen raambekleding van oa Multisol, Toppoint en Vadain.

            Barrière tegen de kou

            De Isola van Toppoint is een mooie velours stof met een thermo laag voor het isolerend effect. De Moved van 100% recycled wol is ook een

            mooie stof en naast isolerend ook verantwoord.

            De isolerende werking komt door de combinatie van twee lagen die zorgen voor een luchtbrug in de raambekleding. Dikke overgordijnen, een gordijn in combinatie met een in-between, een verduisterend vouwgordijn of een duette-shade hebben deze werking.

            Voordelen isolerende raamdecoratie

            Isolerende raamdecoratie is een relatief goedkope manier om energie te besparen ten opzichte van een verbouwing.

            -Een dubbele laag isoleert effectief en houdt warmte binnen.

            -Raamdecoratie is goedkoper dan verbouwen
            -Het bespaart op Energiekosten
            -Diverse mogelijkheden, passend bij ieder interieur

            Kom langs en bespreek de mogelijkheden. Open op afspraak, eventueel ook ’s avonds mogelijk.

            Groeten, Hans van den Berg

             

             

             

             

              Uw naam (verplicht)

              Uw email (verplicht)

              Onderwerp

              Uw bericht

              Anti spam code:

              captcha

              Druk deze zomer

              Druk deze zomer

              Een rustige zomer? Gelukkig niet voor VanDenBergVloeren. Ons bedrijf loopt als een trein en dat is te danken aan de eerlijke kwaliteit waar wij voor staan en de kleinschaligheid van ons bedrijf. Ik verkoop alleen producten waar ik achter sta, zodat ik de kwaliteit kan garanderen. Ik probeer altijd met de klant mee te denken en aan zijn/haar wensen tegemoet te komen en te zorgen voor een mooi en kwalitatief eindresultaat.

              Alles hebben wij in eigen beheer, van advies, verkoop tot het leggen van de vloeren en raambekleding. Dit heeft als voordeel dat ik precies weet wat ik moet verkopen als een klant met een bepaalde vraag komt. Ook fijn voor de klant dat wij elkaar al hebben ontmoet tijdens het advies en verkoop proces, als ik de producten kom leveren en installeren.

              Van den Berg Vloeren

              Wist u dat wij onze collectie raambekleding hebben uitgebreid? Kom gerust even langs om de mogelijkheden te bekijken.

              Wij zijn open op afspraak, eventueel ook in de avond.

              Groetjes, Hans van den Berg
              06-11396888

                Uw naam (verplicht)

                Uw email (verplicht)

                Onderwerp

                Uw bericht

                Anti spam code:

                captcha

                 

                Nieuwe collectie gordijnen

                Gordijnen: eyecatcher en verantwoord

                Zoek jij naar rust in jouw woning of ben je op zoek naar duurzame producten?

                Gordijnen zijn onmisbaar in de woning. Ze kunnen zorgen voor sfeer, privacy en functioneren als zonwering. Bij VanDenBergVloeren is er volop keuze in gordijnen en raambekleding. Een eyecatcher in jouw woning!

                In deze drukke tijd is het fijn om prikels buiten te sluiten. Gordijnen spelen hierbij een grote rol, zij kunnen zorgen voor rust in je interieur. VanDenBergVloeren heeft een grote collectie raambekleding in de showroom van diverse merken. De verschillende stoffen en desins zorgen dat er voor ieder interieur een passend gordijnstof is.

                Duurzaamheid speelt ook bij ons een grote rol, diverse gordijnstoffen zijn tegenwoordig recyclebaar of worden gemaakt van gerecycled materiaal. De gehele serie stoffen van de Supernatural collectie van Vadain is gemaakt van gerecyclede materialen, zoals restanten van wol, acrylkatoen of PET.

                Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak een afspraak en laat u informeren. Ook ’s avonds mogelijk om een afspraak te maken.

                  Uw naam (verplicht)

                  Uw email (verplicht)

                  Onderwerp

                  Uw bericht

                  Anti spam code:

                  captcha

                  Duurzame gordijnen

                  VanDenBergVloeren, duurzaam en milieubewust!

                  Bent u op zoek naar duurzame gordijnen in 2022? Zoek dan niet verder dan VanDenBergVloeren! Als bedrijf zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om ons assortiment te vernieuwen en tegelijkertijd bij te dragen aan een beter milieu. Onze collectie gordijnen van Vadain is hier een uitstekend voorbeeld van.

                  Onze gordijnen zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen, wat resulteert in maar liefst 54% minder CO2-uitstoot tijdens de productie van de stoffen. Dit betekent dat u niet alleen kunt genieten van prachtige, kwalitatief hoogwaardige gordijnen, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

                  Bij VanDenBergVloeren gaan we verder dan alleen duurzame productie van de stoffen. We zijn ook toegewijd aan het bevorderen van duurzame praktijken in de hele gordijnenproductie. Dit omvat de manier waarop we onze gordijnen confectioneren en vervoeren, wat bijdraagt ​​aan de verduurzaming en sociaal ondernemen. Zo kunt u met een gerust hart gordijnen kopen die niet alleen prachtig zijn, maar ook bijdragen aan een betere wereld.

                  Onze collectie gordijnen van Vadain, genaamd Re-Think, is een inspiratie voor duurzaam en sociaal ondernemen. We zijn trots om deze collectie te presenteren in onze winkel en nodigen u van harte uit om te komen kijken. Onze deskundige medewerkers staan ​​klaar om u te adviseren over de beste opties voor uw huis en om te genieten van een heerlijke kop koffie.

                  Bij VanDenBergVloeren zijn we ervan overtuigd dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand gaan. Daarom bieden we u niet alleen de beste gordijnen op de markt, maar ook de wetenschap dat u bijdraagt ​​aan een betere wereld. Kom vandaag nog langs en ontdek onze duurzame gordijnen!

                  info@vandenberg-vloeren.nl
                  06 – 11 39 68 88
                  Instagram: @vandenbergvloeren25

                    Uw naam (verplicht)

                    Uw email (verplicht)

                    Onderwerp

                    Uw bericht

                    Anti spam code:

                    captcha