Akoestiek woning verbeteren

Zoals beloofd hier een artikel over de akoestiek in de je woning. niets is zo vervelend als een slechte akoestiek. Misschien herken je het wel, je bent in gesprek met je mede huisgenoten of een vriend/vriendin en op de achtergrond hoor de het geluid van  de radio erdoorheen. het geluid is door de slechte akoestiek in dermate aanwezig dat het je stoort tijdens je gesprek. Of het vallen van speelgoed van de kinderen komt extra hard door.

Door het ontbreken van zachte materialen of de aanwezigheid van teveel harde materialen wordt het geluid teruggekaatst. harde materialen zijn bijvoorbeeld de ramen, harde vloeren of glad gestucte muren.

Je kunt je akoestiek verbeteren door het aanbrengen van zachte materialen in  je woning. hierbij kun je denken aan gordijnen, een vloerkleed, kussentjes of een kunstwerk aan de muur.

Gordijnen in combinatie met een rolgordijn of plissé zorgen voor een hele goede verbetering van de akoestiek. Naast deze verbetering is het ook een top-combinatie in raambekleding.

Onze collectie in de vernieuwde showroom is uitgebreid met Vadian Else en Mart Visser. Wij leveren  ook verduisterende raambekleding en horren, hierover volgende keer meer.

Maak snel een afspraak en laat u informeren over de mogelijkheden bij VanDenBergVloeren!!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam code:
  captcha

  Akoestiek verbeteren in huis