Logo Amtico

Van den Berg Vloeren levert en legt onder andere vloeren van het topmerk Amtico. Het merk Amtico bestaat al meer dan 40 jaar en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van PVC vloeren die niet te onderscheiden zijn van vloeren van andere, natuurlijke materialen.

Amtico maakt haarscherpe foto’s van hout en stenen en print deze op stroken PVC of PVC tegels. Op deze manier levert het bedrijf PVC vloeren die sprekend lijken op natuurlijke houten of stenen vloeren, maar die niet dezelfde nadelen hebben. De vloeren van Amtico worden vooral gebruikt in grote winkels, kantoren en hotels, maar ook voor de particuliere markt zijn de vloeren uitermate geschikt.

De voordelen van Amtico

De PVC vloeren van Amtico hebben verschillende voordelen:

  • Het zijn de sterkste PVC vloeren die er zijn
  • Er zijn verschillende formaten lamellen en tegels leverbaar
  • Er zijn zelfs custom made formaten leverbaar
  • Er is keuze uit meer dan 200 soorten vloeren
  • De vloeren zijn niet te onderscheiden van natuurlijke materialen

Verschillende vloeroplossingen

Amtico heeft een uitgebreide collectie aan houten-, abstracte- en stenen vloeren. Binnen de verschillende collecties zijn er meerdere kleuren en designs beschikbaar. Er zijn 3 hoofdcollecties te onderscheiden:

Signature Collection

De Signature Collection biedt een brede collectie designvloeren en legpatronen, zodat er voor iedere ruimte een unieke vloeroplossing te realiseren is.

Spacia Collection

De Spacia Collection is vooral geschikt wanneer een vloer veel te verduren krijgt en lange tijd mee moet gaan.

Click Collection

De Click Collection bestaat uit vloeren die makkelijk in elkaar te klikken zijn en geen lijm nodig hebben.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de vloeroplossingen van Amtico of over de mogelijkheden die er zijn bij Van den Berg Vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord met eerlijk en deskundig advies. U kunt uiteraard ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij staan u graag bij in uw zoektocht naar de juiste vloeroplossing!