Goede redenen om vinyl trapbekleding te nemen

Tegenwoordig kunt u uw trap vaak al prima vernieuwen door hem in een nieuw jasje te gieten. Dit kan wanneer het uiterlijk van de trap niet meer mooi is maar het fundament nog wel prima is. Er zijn veel verschillende materialen die hiervoor gebruikt kunnen worden denk aan:

Over de laatste variant, namelijk vinyl gaan we het hebben in dit artikel. Want mensen denken vaak dat vinyl er goedkoop uitziet maar dit is zeker niet het geval als het professioneel gedaan wordt.

Voordelen van vinyl trapbekleding

Vinyl trapbekleding kent velen voordelen. Hierdoor is het dan ook een zeer aantrekkelijke manier om uw trap mee te bekleden. Enkele voordelen die u geniet als u voor vinyl kiest om uw trap mee te bekleden zijn:

  • Het is een stuk goedkoper dan een trap met bijvoorbeeld eiken te laten bekleden.
  • Laat een trap er strak en modern uitzien.
  • Erg gemakkelijk in onderhoud. Er kan geen vuil in spleten of kieren gaan zitten, want die zijn er niet!
  • Vinyl kan gerecycled worden, waardoor u dus ook nog is milieubewust bezig bent!
  • Het is zeer duurzaam, slijt- en stootvast.

Door de voordelen in prijs, onderhoud, duurzaamheid en uiterlijk is vinyl een prima keus als het om trap bekleding gaat.

Laat uw trap met vinyl bekleden

Van den Berg Vloeren heeft veel ervaring met het bekleden van trappen met vinyl. Bij ons is van alles mogelijk. Zo kunnen wij uw trap perfect laten matchen met de rest van uw interieur. U heeft bij ons een oneindige keuze uit kleuren van topmerken.  Wij kunnen ook treden, stootborden en trapbomen (de zijkanten) bekleden. Zo ziet alles er in zijn geheel prachtig en professioneel uit.

Heeft u interesse in het laten bekleden van uw trap?

Indien u interesse heeft in het laten bekleden van uw trap met vinyl of een ander soort materiaal schroom dan niet contact met ons op te nemen via het contactformulier.