Nieuwe collectie gordijnen en transparanten Mart Visser

Deze maand gratis convectie bij aankoop gordijnen of transparanten!Transparanten in grijstinten en gordijnen en diverse kleuren
In het najaar en de winter wanneer het snel donker wordt, is het fijn om de gordijnen te sluiten en het in huis gezellig te maken. Onze collectie gordijnen en transparanten is uitgebreid met een collectie van Mart Visser. Naast de mooie en rustige grijs- en blauw tinten heeft Mart Visser nu ook een kleurrijke collectie op de markt gebracht. Alles voor een zeer betaalbare prijs.

Ben je op zoek naar een katoenen stof of liever en mooie velours? In combinatie met een transparant gordijnen een hele gave combinatie. Overdag heb je alleen je transparant dicht voor de eerste inkijk. het zonlicht wordt wel doorgelaten. In de namiddag en avond sluit je ook je overgordijnen en kun je genieten van de fijne sfeer in huis.
Je bent welkom in onze showroom om de collectie gordijnen en transparanten te bekijken. Naast de collectie van Mart Visser hebben wij ook nog andere mooie collecties in de showroom.

Tot eind december gratis convectie bij aankoop gordijnen of transparanten!!

Maak snel een afspraak. Drukke werkweek? Dan ben je ook in de avond welkom.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam code:
  captcha

  Gratis convectie gordijnen en transparanten van Mart Visser
  Getagd op: