Houten Vloeren en Parket

U wilt uw woning of pand voorzien van een mooie houten vloer of parket? Kies dan voor Van den Berg Vloeren, al vele jaren het juiste adres voor houten vloeren en parket in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Wij zorgen voor een vloer die is vervaardigd van hoogwaardige materialen (hout) en die vakkundig is gelegd. Wanneer u kiest voor een houten vloer of parket van Van Den Berg vloeren bent u zeker van een perfect eindresultaat dat jarenlang meegaat.

Naast het leveren en leggen van uw houten vloer kunnen wij tevens het onderhoud ervan op ons nemen. Hebt u reeds een houten- of parketvloer aangeschaft, maar nog niemand gevonden die de vloer voor u komt leggen? Ook dan staan we graag voor u klaar.

Houten vloeren en parketvloeren – mogelijkheden

Houten vloeren en parket zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen, kleuren en soorten. Of u nu kiest voor een vloer van eiken, beuken, esdoorn, kersenhout, grenen, teak of een andere houtsoort, Van den Berg Vloeren zorgt ervoor dat uw droomvloer op een professionele manier wordt gelegd.

Voorbeelden houten vloeren en parket

Het leggen van de houten vloer of parket

Het leggen van een houten vloer is een specialistische klus die vraagt om het juiste gereedschap, expertise en ervaring. Van den Berg Vloeren beschikt over de juiste materialen en ervaring om de klus op de juiste manier te klaren. Wij zorgen onder andere voor:

  • het egaliseren van de ondervloer
  • het aanbrengen van een hoogwaardige ondervloer
  • leggen van de houten- of parktetvloer
  • het op de juiste manier opvullen van de knoesten
  • een hoogwaardige afwerking (schuren en voorzien van olie of lak)
  • het aanbrengen van de plinten

Ook voor extra maatwerk, zoals het aanleggen van de convectorput, kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Showroom

Wilt u zich goed laten informeren bij de keuze van uw ideale houten vloer? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunnen wij u een brede selectie aan voorbeelden laten zien en u adviseren bij uw aankoop. De showroom is centraal gelegen in Wilnis en daarom goed bereikbaar vanuit de regio Amsterdam, Utrecht en Hilversum.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een vrijblijvende offerte aan