Linoleum, wat maakt het zo bijzonder?

Linoleum is al jaren een begrip in de vloerenwereld. Het is breed inzetbaar en uitermate geschikt voor sectoren als onderwijs of gezondheidsinstellingen door zijn slijtvastheid en het makkelijk te reinigen oppervlak.

Wat zijn de voordelen van deze vloerbedekking?

  • Fraai gezicht
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Breed inzetbaar
  • Samengesteld uit natuurlijke grondstoffen
  • Milieuvriendelijk

Multi-inzetbaar en tal van mogelijkheden

De unieke samenstelling van linoleum zorgt er tevens voor dat het een slijtvaste en en duurzame vloerbekleding is.
Buiten dat het breed inzetbaar is in diverse sectoren, is het voor thuisgebruik uitermate geschikt doordat linoleum onderhoudsvriendelijk, makkelijk te reinigen is en weinig stof aan trekt. Vooral voor mensen met astma of andere luchtwegaandoeningen zijn deze eigenschappen ideaal.

Daarnaast kan linoleum ook nog een tegens een stootje, is het krasvast en kan het tegen zware meubels.

Design

Het design van linoleum is zo divers dat het bij alle interieurstijlen past. Zo is er keuze uit diverse soorten kleuren en patronen. Wilt u bijvoorbeeld een vloer die op hout lijkt? Ook dan hebben wij verschillende soorten opties en designs voor u die vanaf een afstand niet van een echte houten vloer te onderscheiden zijn!

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van linoleum? Neem dan contact met ons op of kom langs bij Van Den Berg Vloeren! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van deze veelzijdige vloerbedekking!

 

Linoleum