Zo mooi kan Marmoleum zijn bij VanDenBergVloeren!

IMG_0462

Deze week heb ik een hobbykamer gestoffeerd met Marmoleum. De keuze van de kleur maakt er een heel fleurig en fris geheel van. Daar de vorige kamers ook gestoffeerd waren met Marmoleum, werd de trend doorgezet naar de hobbykamer.

Voordelen van marmoleum

Marmoleum is gemaakt van 100% natuurlijke materialen wat het milieu ten goede komt en is daarnaast ook nog eens zeer sterk en slijtvast. Twee keer per jaar moet de vloer in de was worden gezet. Verder heeft de vloer de gewone schoonmaakbeurt nodig(al naar gelang het gebruik) met een speciale cleaner.

Andere materialen

Is marmoleum niet het materiaal dat je zoekt? Dan zou PVC ook een optie kunnen zijn. PVC bestaat uit verschillende lagen, waarvan de dikte van de toplaag heel belangrijk is voor het behoud van de vloer.

Beide vloeren hebben een strakke ondervloer nodig, die kan bestaan uit Jumpax of egaline. De voorkeur gaat uit naar egaline vanwege het optimale resultaat, maar dit is niet in alle woningen mogelijk.

Benieuwd welke vloer het beste bij jouw woning past?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Vul ons online contactformulier in of bel naar 06-11396888 om een afspraak te maken.

Marmoleum en PVC