PVC of Vinyl?

PVC is al enige tijd in opmars en erg in trek bij mensen die de ‘look’ van een houten vloer zoeken.

De voordelen van PVC op een rij:

 • Slijtvast
 • Voelt warm aan
 • Onderhoud vriendelijk
 • Duurzaam
 • Geschikt voor vloerverwarming

Goed alternatief

Een goed alternatief voor PVC is een Vinylvloer. Vinyl is gemaakt van hetzelfde materiaal als PVC, maar heeft een dikkere schuim rug. De dikke schuim rug maakt het mogelijk het Vinyl los te leggen in plaats van plakken. (in ruimtes tot 40 m²)

Doordat je het vinyl los kunt leggen, zijn er minder speciale eisen aan de ondervloer. De ondervloer hoeft niet, zoals bij PVC, geëgaliseerd te worden en het plaatsen verloopt vrij spoedig.  Dit maakt dat Vinyl een mooie prijs-kwaliteit verhouding heeft.

Verschillende designs

Vinyl is er in diverse designs. Zo bieden wij verschillende soorten vinyl die ieder andere eigenschappen heeft. Wilt u bijvoorbeeld een vinyl vloer die langere tijd meegaat? Dan is het goed om te kiezen voor vinyl van hogere kwaliteit.

Diverse kleuren

Naast dat er verschillende soorten vinyl op de markt zijn heeft u daarnaast ook nog eens de keuze uit een groot aantal kleuren en patronen. Zo bieden wij u vinyl dat lijkt op hout maar kunt u ook kiezen voor vinyl dat bestaat uit een enkele kleur. Wilt u liever een vinyl vloer uitkiezen die perfect past bij uw interieur? Kom dan langs bij Van den Berg Vloeren en neem een kijkje tussen onze diverse stalen!

IMG_0022 IMG_0019 IMG_0017

Wij zijn werkzaam in de omgeving: Wilnis, Mijdrecht, Vinkeveen, Abcoude, Aalsmeer, Uithoorn, Amstelveen, Breukelen, Kamerik, Woerden, Waverveen, Baambrugge, Nieuwkoop, Nieuwveen, Zevenhoven, De Kwakel.

Meer weten over dit mooie alternatief voor PVC?

Neem dan contact met ons op! Bel naar 06-1396888 of vul ons contactformulier in om een afspraak te maken.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam code:
  captcha

  Mooi alternatief voor PVC?