Nieuwe stalen PVC en tapijt in de showroom

Om aan de wensen van iedere klant te kunnen voldoen, hebben wij onlangs in onze showroom de collectie stalen uitgebreid en vernieuwd. De markt op het gebied van vloeren blijft in beweging en er komen zo nu en dan nieuwe kleuren en kwaliteiten uit op het gebied van PVC, tapijt, laminaat etc.

Onze dealers houden ons scherp, zodat wij u als klant kunnen voorzien van de meest recente informatie over vloeren.

Kom langs en bekijk de mogelijkheden!

In onze showroom kunt onder het genot van een kopje koffie het een en ander bekijken. Ook is het mogelijk om stalen mee naar huis te nemen, zodat u ze in alle rust kunt bekijken. Bij Van Den Berg Vloeren willen wij dat de klant een weloverwogen besluit kan nemen en daar is soms tijd voor nodig. Wilt u meerdere stalen van een kleur zien of meer verschillende kleuren, dan kunnen wij de stalen opvragen en bij u thuis bezorgen. Zo hoeft u niet voor iedere staal de deur uit.

Wilt u meer weten over onze ruime collectie aan PVC en andere vloeren?

Neem dan contact met ons op door middel van ons online contactformulier! Wij informeren u graag over de juiste soort vloer die past bij uw woonsituatie. Wilt u binnenkort tevens uw trap laten voorzien van nieuwe bekleding? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren namelijk diverse soorten trapbekleding en kunnen het tevens vakkundig voor u aanbrengen. Kijk hier voor meer informatie over onze trapbekleding.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam code:
  captcha

   

  Nieuwe stalen PVC en tapijt in de showroom