Offerte PVC vloerofferte2520aanvragen

 

 

Het mooie weer hield mij niet tegen dit weekend een aantal offertes op te stellen. Via de mail komen er regelmatig aanvragen binnen van mensen die een richtprijs zoeken voor een PVC vloer. Dan ben je bij Van den Berg Vloeren aan het juiste adres.

Hoe gaat het in zijn werk?

Klanten die een aanvraag indienen, krijgen binnen 24 uur antwoord via de mail. Dat kan zijn door het geven van een offerte prijs, maar ook door vragen van mij ter opheldering van een mail. Ik wil graag een gerichte offerte aanbieden en dat kan alleen als ik zoveel mogelijk gegevens van een klant krijg. Zo wil ik graag weten of de klant al een bepaalde kwaliteit vloer in gedachte heeft, in welke woonruimte de vloer geplaatst moet worden, en niet te vergeten de staat van de ondervloer.

Noodzakelijke werkzaamheden

Als er een PVC vloer gelegd moet worden, is het aanbrengen van egaline noodzakelijk voor het eind resultaat van de vloer.

Komt er tapijt in een woonruimte te liggen dan is, in de meeste gevallen het aanbrengen van egaline niet nodig. Een goed ondertapijt is dan voldoende.

Heeft de klant nog geen kwaliteit in gedachte, dan baseer ik de offerte op een vloer met een mooie prijs/kwaliteit verhouding.

Voor een definitieve offerte ga ik bij de klanten langs om de ondervloer te bekijken, de vloer op te meten en samen met de klant te sparren over de mogelijkheden.

Het doel blijft toch een tevreden klant, die terugkijkt op een prettige samenwerking en geniet van de nieuw aangebrachte vloer!

offerte2520aanvragen

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam code:
  captcha

  offerte PVC vloer