Podium pvc vloeren

Van den Berg Vloeren levert en legt onder andere vloeren van het merk Podium. Dit merk is gespecialiseerd in de productie van PVC vloeroplossingen. Innovatie, functionaliteit en design staan centraal in de collecties van deze fabrikant. De vloeren zijn geschikt voor intensief huishoudelijk en commercieel gebruik en zijn gemakkelijk te plaatsen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende decors, waardoor er altijd een vloer tussen zit die perfect bij uw interieur past. Met de vloeren van Podium komt uw woning of pand er sfeervol uit te zien!

Podium PVC vloeren

Op het gebied van PVC vloeren biedt dit merk verschillende collecties aan. Dit zijn de Podium XXL, de Podium XXL Extra en de Podium Pro collectie. De collecties hebben meerdere voordelen:

  • Makkelijk te onderhouden
  • Hoge slijtvastheid
  • Geschikt voor intensief huishoudelijk en commercieel gebruik
  • Verschillende decors

Podium XXL

Wanneer u een bijzondere vloer wilt, dan is de XXL collectie een interessante optie. De lange stroken PVC uit deze collectie zijn uniek in de markt en met de 12 verschillende houtdecors zit er altijd een perfecte keus bij voor elk interieur.

Podium XXL Extra

De XXL Extra collectie is een uitbreiding op de XXL collectie. De PVC vloeren van deze collectie hebben een unieke en ongeziene lengte en zijn snel te installeren.

Podium Pro

De Pro collectie bestaat uit 2 categorieën: de Pro 30 en de Pro 55 collectie. De Pro 30 collectie bestaat uit verschillende hout-, steen- en metaaldecors. U heeft hierdoor ruime keus bij het kiezen van een geschikt decor. De Pro 55 collectie betreft een vloer met een zwaardere toplaag, waardoor deze zeer geschikt is voor commerciële ruimtes. De Pro 55 vloeren zijn, vanwege hun kwaliteit en design, ook zeer geschikt om in woningen te worden geplaatst.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de PVC-vloeroplossingen van Podium of over de mogelijkheden die er zijn bij Van den Berg Vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord met eerlijk en deskundig advies. U kunt uiteraard ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij staan u graag bij in uw zoektocht naar de juiste vloeroplossing!

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!