Wist u dat VanDenBergVloeren ook projectmatig werkt en dus projectstoffering kan verzorgen? Wij voorzien de projectmatige markt van de stoffering namelijk van allerlei soorten vloerbedekking en zorgen tevens voor passende raambekleding en zonwering. Daarnaast bieden wij tevens projectmatig dekvloeren en gespecialiseerde ondervloeren aan.

Juiste sfeer in een bedrijfsruimte

De keuze en afwerking van vloeren en ramen binnen projectstoffering is essentieel voor het neerzetten van een bepaalde sfeer en praktische werking in een bedrijfsruimte.
De keus is afhankelijk per ruimte, of het nu gaat om een onderwijs- of zorginstelling, een kantoorgebouw of horeca wij hebben hier veel ervaring in en hebben al vele klanten geadviseerd op dit gebied.

Vloerbedekking voor iedere ruimte

Het is belangrijk goed na te denken over de functie van de te gebruiken ruimte, zodat we samen een goede keus in vloerbedekking kunnen maken. Gaat het om een flexibele werkplek, een stilteruimte of juist om een ruimte waar u klanten ontvangt en dus representatief moet zijn. Gaat het om een vloer in de zorgsector, dan is hygiëne bijvoorbeeld weer een belangrijk uitgangspunt. Ook is de keus van een vloer heel bepalend voor de sfeer in een ruimte. Een verzorgingstehuis wil een gezellige, gemoedelijke sfeer uitstralen maar moet ook hygiënisch zijn.
Genoeg om rekening mee te houden dus, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keus en verzorgen het gehele traject. Dit heeft als gevolg dat u als opdrachtgever, geen omkijken heeft tijdens het verloop van het project.

Aanpak van projectstoffering

Om het project op de juiste manier aan te pakken maken wij gebruik van een aantal vaste stappen.

– Inspectie van de bestaande vloer en de opbouw (Is hij vrijgedragen, wat is de vochtigheid, welke hechting is van belang.)
– Persoonlijk gesprek met advies waarin uw wensen en eisen worden vastgesteld.
– Offerte op basis van het gesprek.
– Levering van het product op locatie.
– Installatie van het product wanneer het u het beste uitkomt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over projectstoffering door VanDenBergVloeren? Bel dan naar 06 11396888 of stuur een e-mail naar info@vandenberg-vloeren.nl. Gelijk weten wat het kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! VanDenBergVloeren, uw professional in projectstoffering voor iedere locatie.