IMG_0085  GetAttachment  pvc-stroken-Bruin-geruwd-hout-W66150-150x150

PVC of Tapijt?

Kiezen voor nieuw tapijt of PVC in de slaapkamer. Het is voor veel mensen een lastige keuze. PVC heeft natuurlijk enorm veel voordelen, maar de vrouw des huizes vroeg zich af of ze de warmte van het tapijt niet zou gaan missen bij het opstaan in de ochtend.

Daarom schakelde de klant Van den Berg Vloeren in voor gepast advies. Wij zijn namelijk specialist in het leggen van diverse vloeren en helpen u daarom graag bij het uitzoeken van een goede vloer. Daarnaast geven wij altijd onafhankelijk advies om te zorgen dat u de vloer krijgt die het best past bij uw woning en leefsituatie.

De keuze

De keus was in deze situatie snel gemaakt, want een PVC vloer neemt de temperatuur van de omgeving aan. In de zomer blijft de vloer daarom koel en in de winter voelt de vloer aangenaam warm aan. Dat is dus heel prettig voor de blote voeten in de ochtend en voor  spelende kinderen.

Een ander positief opvallende eigenschap van PVC is de geluiddempende werking. De bonkende voeten op de bovenverdieping zijn niet hinderlijk.

Mogelijkheden

PVC stroken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en designs. Je kunt de stroken recht laten plaatsen of in een visgraat structuur, dat geeft een meer klassieke uitstraling.

De gemiddelde dikte van de stroken voor een woonruimte is 0,3 tot 0,4 mm. De dikkere soorten zijn voor ruimtes die zwaarder worden belast.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de vloeren van Van den Berg Vloeren? Neem dan contact met ons! Bel naar 06-11396888 of vul ons online contactformulier in om een afspraak te maken.

 

PVC stroken of Tapijt?