DSC_0951DSC_0949

 

 

 

PVC een mooi product!

Van Den Berg Vloeren staat voor kwaliteit. Dat zie je terug in de keurige afwerking en lange levensduur van al onze vloeren. Ook de prijs staat in goede verhouding tot de kwaliteit. Wij leveren graag een mooi eindproduct af waar de klant nog jarenlang plezier van heeft.

PVC vloeren

Een PVC vloer is een goed voorbeeld van een vloer waar je heel lang plezier van kunt hebben. Het materiaal is ideaal in combinatie met vloerverwarming en voelt van nature prettig aan. De slijtvastheid zorgt voor een sterke vloer, die ook geschikt is voor zwaarder gebruik.

Verschillende kleuren

De PVC vloeren van van den Berg vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Zo leveren wij PVC vloeren in hout look maar kunt u ook kiezen voor een neutrale vloer in een enkele kleur. Wilt u graag een vloer met verschillende kleuren door elkaar? Ook dat is mogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren kunnen wij de vloer in ieder mogelijk patroon voor u leggen.

Professioneel advies

Bent u nog niet zeker over welke kleur PVC vloer u wilt laten leggen? Laat u dan voorzien van kleuren advies door Van den Berg Vloeren! Onze ervaren medewerkers kunnen u voorzien van verschillende voorbeelden waardoor u altijd een vloer vindt die bij u past!

Meer weten?

1180x664_Novilon_Design_w66161_w66162_w66163_w66164

Heeft u vragen over dit product of andere vloeren, dan kunt u ons bereiken op dit telefoonnummer:

06-11396888 Hans van den Berg

Of via de onderstaand contact formulier

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam code:
  captcha

  PVC van Van Den Berg Vloeren