Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren bedrijf om een PVC visgraat vloer te laten leggen? Dan bent u bij Van Den Berg Vloeren aan het juiste adres! Wij beschikken over jarenlange ervaring en leggen al onze vloeren altijd op een vakkundige manier. Een vloer in uw huis is bepalend voor de sfeer en uitstraling, om deze reden is het kiezen van een nieuwe vloer dan ook niet altijd een gemakkelijke keuze. Bij ons kunt u altijd uitgaan van eerlijk advies en de beste prijs-kwaliteitsverhouding!

Makkelijk te onderhouden

Wanneer u een nieuwe vloer laat leggen is het goed onderhouden van deze vloer erg belangrijk. Een groot voordeel van een PVC visgraat vloer is dat deze makkelijk te onderhouden is. Dit betekent dat u in principe niks speciaals met de vloer hoeft te doen, behalve dweilen met schoon water! Dit bespaart u tijd en moeite die u met iets anders kunt benutten.

De voordelen van PVC

Het kiezen voor het laten leggen van een PVC visgraat vloer in uw huis brengt verschillende voordelen met zich mee. Wij hebben de belangrijkste voor u op een rijtje gezet:

 • De vloer is vuil- en waterbestendig;
 • Het materiaal zelf is geluiddempend, waardoor het loopgeluid laag is;
 • De toplaag van een PVC vloer is slijtvast;
 • PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming;
 • Een PVC vloer is duurzaam, de levensduur is lang.

Meer informatie? Neem contact op!

Heeft u interesse in het laten leggen van een PVC visgraat vloer of in een van onze andere producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier! Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook wanneer u meer informatie wilt over een specifiek onderwerp staan wij u graag te woord. Onze klanten staan bij ons altijd op de eerste plaats en wij leveren daarom service op maat!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam code:
  captcha

   

  Volg ons ook op Facebook!