Klaar voor de start! Druk bezig met de voorbereidingen voor een project op een basisschool in Mijdrecht. Na waterschade door een zomerse regenbui in 2014 is de vloer in de grote hal toe aan vervanging. De keuze voor een nieuwe vloer viel niet mee,  komt er weer fris naaldvilt in of valt de keuze toch op een warme, strakke PVC vloer? Vele vragen rezen vanuit het team. Is een PVC vloer geluiddempend? Hoe slijtvast is een PVC vloer? Staat dat wel in school?

Na een aantal gesprekken, waarin ik een aantal producten heb laten zien en de bijbehorende eigenschappen van de producten heb verteld, is de keuze gevallen op de PVC vloer.

Op dit moment ben ik druk bezig met het bestellen van de PVC vloer, lijm en egaline. Het oude naaldvilt wordt er uitgehaald en er komt een dun laagje egaline op de betonnen vloer door de hele school. De egaline zorgt ervoor dat het gehele vloeroppervlak van deur tot deur een geheel wordt. In de loop van de week worden de PVC stroken erop geplakt. Zo wordt de vloer een ruimtelijk geheel.

Ik houd jullie op de hoogte van dit project!

IMG_0022 egaline

PVC vloer in school?