Bent u op zoek naar een woningstoffeerder die PVC vloeren in Abcoude voor u kan leggen? Dan zit u goed bij Van Den Berg Vloeren uit Mijdrecht! Wij hebben jarenlange ervaring met het vakkundig leggen van verschillende soorten vloeren.

Voordelen van PVC vloeren

PVC vloeren worden veel gekozen omwille van hun vele voordelen. Zo zijn ze duurzaam, watervast, betaalbaar en vergen ze naast de plaatsing en het schoonmaken geen verder onderhoud. Dit laatste komt door de slijtvaste toplaag van PVC vloeren. Deze laag is namelijk heel hard en wordt hierdoor veel gebruikt in ruimtes waar men veel loopt zoals bijvoorbeeld kantoorpanden of ziekenhuizen. Andere voordelen van PVC Vloeren zijn o.a. dat de vloer uitermate geschikt is voor vloerverwarming en verkoeling. Dit komt doordat de vloeren vaak erg dun zijn en de warmteweerstand daardoor ook lager is. Hierdoor wordt de warmte tevens beter doorgegeven. Als laatste zijn PVC vloeren ook nog eens geluiddempend. Hierdoor hebt u geen last van geluiden die men wel zou horen bij een houten vloer.

Passend bij ieder interieur

Wilt u graag een vloer met het uiterlijk van een houten vloer maar zonder de nadelen van hout? Dan kunt u tegenwoordig ook kiezen voor een PVC vloer. Van Den Berg Vloeren levert PVC vloeren in Abcoude met verschillende soorten looks. Zo hebt u niet alleen keuze uit PVC vloeren die lijken op echte houten vloeren maar kunt u daarnaast ook kiezen voor vloeren die precies lijken op stenen vloeren. Naast looks zoals hout, laminaat en steen hebt u daarnaast ook keuze uit verschillende kleuren en patronen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ‘houten’ pvc vloer met visgraat patroon. Wanneer u kiest voor een dergelijke vloer bespaart u dankzij dit materiaal niet alleen veel tijd omdat er geen specifiek patroon gelegd hoeft te worden maar ook nog eens veel geld. Een PVC vloer is namelijk even mooi als echt hout en daarnaast ook nog eens eenvoudig te leggen.

Interesse in PVC vloeren in Abcoude?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van het laten plaatsen van PVC vloeren in Abcoude? Neem dan contact met ons op! Stuur ons een bericht via ons contactformulier of bel naar 06 -11396888 om een afspraak te maken.