In between raambekleding

Bent u op zoek naar raambekleding voor uw woning in omgeving Vinkeveen? Dan bent u bij Van den Berg Vloeren aan het juiste adres! De raambekleding kan bepalend zijn in uw gehele woning, het bepaalt de sfeer en de uitstraling van verschillende ruimtes. Toch is het uitkiezen van de juiste raambekleding geen gemakkelijke keuze. Van den Berg Vloeren staat dan ook graag voor u klaar voor het geven van passend advies tijdens de zoektocht naar raamdecoratie dat precies bij uw wensen en de stijl van uw huis past! Wij vertellen u graag meer over wat wij u kunnen bieden.

Raamdecoratie in vele soorten en maten

U wilt natuurlijk dat de raambekleding past bij de stijl en sfeer in uw slaapkamer, woonkamer of badkamer in regio Vinkeveen. Kiezen uit de verschillende producten kan lastig zijn, daarom hebben wij de meest populaire soorten raambekleding alvast omschreven:

 • Gordijnen: De belangrijkste eigenschap van gordijnen is dat deze sfeer bepalen in een ruimte. Tevens voorkomen de gordijnen dat iemand naar binnen kijkt en dat er teveel licht naar binnenkomt.
 • Duo Shades: U kunt spelen met licht en deze geven u huis een strakke look. Door een inventief systeem kunt u iedere gewenste lichtval creëren.
 • Rolgordijnen: Licht wordt op een subtiele manier gefilterd in combinatie met een decoratieve uitstraling van raambekleding.
 • Houten jaloezieën: Het eigentijdse karakter van de horizontale jaloezieën hebben een warme en luxe uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en te combineren met diverse kleuren ladderbanden.
 • Aluminium jaloezieën: Een praktische oplossing tegen de zon. Door het gebruik van de bedieningstang is lichtinval gemakkelijk zelf in te stellen.
 • Plissé / Duette: Dit type gordijnen bestaat enkel uit geplisseerde (gevouwen) stof met gelijkmatige plooien van 20mm. U kunt ze zowel naar beneden laten zakken als van beneden naar boven, hierdoor beperkt u de inkijk van buitenaf.

Bent u op zoek naar een oplossing om insecten buiten uw slaap- of woonkamer te houden? Ook hiervoor bent u bij Van den Berg vloeren aan het juiste adres, wij hebben namelijk verschillende soorten horren in ons assortiment!

Interesse in raambekleding in omgeving Vinkeveen? Neem contact op

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden van raamdecoratie in uw woning? Van den Berg Vloeren helpt u graag tijdens de zoektocht naar de perfecte raambekleding! Neem gerust contact met ons op, door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord. Naast raambekleding bent u bent bij ons natuurlijk ook aan het juiste adres voor vloeren en het laten bekleden van trappen!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam code:
  captcha

  Volg ons ook op Facebook!