Tarkett

 

 

Van den Berg Vloeren levert en legt onder andere vloeren van het topmerk Tarkett. Tarkett is een bedrijf dat al meer dan 125 jaar ervaring heeft in de vloerenindustrie en verkoopt haar vloeren in meer dan 100 landen. Het merk loopt voorop in het leveren van vloeroplossingen voor particulieren en bedrijven. Zo kunnen de vloeroplossingen overal worden toegepast: in badkamers, slaapkamers, hallen, kantoren, keukens, woonkamers en speelkamers.

Verschillende vloeroplossingen

Tarkett levert verschillende vloeroplossingen, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren en verkopen van:

Binnen deze 4 categorieën vloeren heeft Tarkett een breed aanbod. Er zijn allerlei kleuren en dessins beschikbaar. Dit betekent dat er voor elke soort vloer wel een passende oplossing is, hoe specifiek uw wens ook is.

Hoogwaardige kwaliteit

De vloeren van Tarkett zijn van hoogwaardige kwaliteit. De vloeren zien er niet alleen mooi uit, maar bieden ook verschillende voordelen. Zo zijn de vloeren gemakkelijk te leggen en zijn ze eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Dit komt omdat de oppervlakten van de vloeren een speciale behandeling hebben gehad. Dit zorgt er tevens voor dat de vloeren slijtvast zijn en daardoor langer in goede staat blijven. Tenslotte hebben de vloeren uitstekende akoestische eigenschappen, wat betekent dat geluid goed gedempt wordt.

Tarkett, ecologisch verantwoord

Tarkett hecht veel waarde aan de ecologische eigenschappen van haar vloeren. Zo recyclet en hergebruikt Tarkett zo veel mogelijk materiaal en ontwerpt het bedrijf vloeren die bijdragen aan de veiligheid en binnenlucht-kwaliteit. Daarnaast hebben de vloeren van Tarkett, vanwege de behandelde oppervlakten, bij een schoonmaakbeurt minder water en schoonmaakmiddel nodig dan veel andere vloeren. Op deze manier worden natuurlijke bronnen gespaard.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over Tarkett-vloeren of over de mogelijkheden die er zijn bij Van den Berg Vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord met eerlijk en deskundig advies. U kunt uiteraard ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij staan u graag bij in uw zoektocht naar de juiste vloeroplossing.

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!