Nieuwe collectie gordijnen

Het zijn rare tijden zo met het Coronavirus rond wanend in ons land. We proberen met elkaar er het beste van te maken en rekening te houden met elkaar waar we kunnen.

In overleg met de klanten kan ik mijn opdrachten nog uitvoeren en kan ik ook nog klanten ontvangen in de showroom. De aanvragen blijven gelukkig nog steeds binnenkomen. Heel veel klanten komen bij ons terecht, omdat ze bij kennissen een vloer, trap of raambekleding hebben gezien, verzorgd door VanDenBergVloeren en daar heel enthousiast van worden.  Terwijl ik op pad ben, werken mijn vrouw en kinderen vanuit huis. De jongens ontvangen en onderhouden contact via de computer met hun docenten en mijn vrouw onderhoudt haar contact met haar 17 kinderen ook via de computer.

Misschien ben jij ook wel thuis aan het werk en mijmer je tussen de bedrijven door over de inrichting van je huis. is de vloer al aan vervanging toe, wil ik misschien andere bekleding op de trap? en de gordijnen zijn ook wel VanDenBergVloeren on Instagram: “Prachtige in-between in groen of bruin tint. www.vandenberg-vloeren.nl #vandenbergvloeren25 #gordijnen #raambekleding #raamdecoratie #sfeer…”verouderd, misschien maar eens kijken naar een nieuw, eigentijds dessin. Voor al deze zaken kun je bij ons terecht.

En toevallig hebben wij onlangs een nieuwe collectie gordijnen ontvangen. Op Facebook, Instagram en Pinterest staat een aantal voorbeelden. Van Gordijnen tot In-Betweens en mooie vitrages.

Wil je de nieuwe gordijnen zelf bekijken en voelen, dan ben je van harte welkom in de showroom.

Maak snel een afspraak. Drukke werkweek? Dan ben je ook in de avond welkom.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam code:
  captcha

  Thuis werken