Trap bekleden met laminaat

Als uw trap niet meer goed in uw huis past wegens een verbouwing, of als uw trap verouderd is kunt u deze opnieuw laten bekleden. Zo zorgt u ervoor dat uw trap weer mooi in uw huis past en er weer als nieuw uit ziet. Als u uw trap opnieuw wilt laten bekleden zijn er veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende materialen. Een goede optie is om uw trap te bekleden met laminaat. Zo geeft u uw trap een prachtige houtlook. Tevens heeft het ook velen voordelen ten opzichte van hout of tapijt. Tot slot is het laten bekleden van uw trap met laminaat al binnen één dag klaar.

Waarom uw trap bekleden met laminaat?

Buiten dat de klus al in één dag geklaard is als u uw trap met laminaat laat bekleden, zijn er ook nog een aantal andere voordelen die u geniet als u voor laminaat kiest. Deze zijn onder andere:

  • Er zijn veel keuzes in design en kwaliteit van laminaat;
  • Laminaat is één van de goedkoopste soort trapbekleding;
  • Het is erg onderhoudsvriendelijk;
  • Laminaat heeft de uitstraling van een echte houten vloer, maar is een stuk goedkoper;
  • De trap is direct weer te gebruiken na het bekleden.

Nog een voordeel is dat het laminaat dat gebruikt wordt bij het leggen van een nieuwe vloer tevens gebruikt kan worden voor het bekleden van de trap. Zo kunt u uw trap matchen met uw nieuwe vloer. Er moet dan wel een antislip laag worden aangebracht.

Trap laten bekleden door een professional?

Als u uw trap wilt laten bekleden door een professioneel bedrijf dan staat Van Den Berg vloeren voor u klaar. Wij hebben jarenlange ervaring met het bekleden van trappen. Bij ons heeft u een oneindige keuze uit kleuren en materialen van topmerken. Bovendien bent u bij ons verzekerd van het beste resultaat.

Interesse in het laten bekleden van uw trap?

Indien u interesse heeft in het laten bekleden van uw trap door van den Berg vloeren neem dan contact met ons op middels het contactformulier. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.