Trap bekleden met PVC

Uw trap bekleden met PVC? Een uitstekend idee, dat wij alleen maar kunnen aanmoedigen! PVC is namelijk een sterk, duurzaam materiaal en daarom uiterst geschikt als trapbekleding. De trap wordt tenslotte meerdere keren belopen, al helemaal in openbare ruimtes waaronder kantoorpanden, ziekenhuizen, winkels en andere drukbezochte plekken. De eigenschappen van PVC maken het zowel op gebied van design als functionaliteit een geschikte vorm van trapbekleding. Daarom is trapbekleding naast zakelijk ook uitermate geschikt voor de particulier en is deze tevens mooi in combinatie met een pvc vloer. Sinds 1993 zijn wij hét adres voor degelijke service, eerlijk advies en de beste prijs-kwaliteitsverhouding! Kies daarom bij trap bekleden met pvc voor Van Den Berg Vloeren!

Pvc is bestand tegen vrijwel alles!

Men denkt dat een stijlvol product in moet leveren op functionaliteit, maar niets is minder waar. PVC mag dan wel in een oneindig aantal kleuren en dessins te verkrijgen zijn, maar onder die kleuren schuilt een solide basis die de PVC trapbekleding tot een zeer sterk materiaal maakt. De toplaag van PVC is keihard en slijtvast wat het geschikt maakt voor intensief belopen ruimtes. Bovendien is het ook nog eens geluiddempend, waardoor het loopgeluid laag is. Tenslotte is PVC makkelijk te onderhouden, hiervoor hoeft alleen maar water gebruikt te worden. Als volgt alle voordelen van PVC:

  • Vuil- en waterbestendig, door de beschermende toplaag is vocht en vuil gemakkelijk te verwijderen;
  • Onderhoud is met uitzondering van schoonmaken niet nodig;
  • Geluiddempend, relatief weinig geluid wanneer deze belopen wordt;
  • Slijtvast, de PVC trapbekleding is bestand tegen intensief gebruik;
  • Design, verkrijgbaar in een groot aantal decor prints (met levensechte structuur);
  • Duurzaam, gaat lang mee;
  • Levert PVC bekleding van merken zoals M-Flor, Tarkett, Bodiax, Podium en Amtico.

Kosten trap bekleden met PVC

De kosten van trapbekleding met PVC zijn afhankelijk van een aantal dingen, zoals het oppervlak van uw trap en het materiaal dat u kiest. Om u een realistische prijsopgaaf te bieden vragen wij u een offerte aan te vragen. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom (op afspraak)! Naast een groot aantal soorten PVC om te bekijken geven wij u graag advies.

Neem contact met ons op

Graag zijn wij u van dienst wanneer u uw trap wilt bekleden met PVC. Wij heten u van harte welkom in onze showroom om de PVC bekleding op uw gemak te komen bekijken. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u vragen m.b.t. onze dienstverlening? U kunt simpelweg middels het contactformulier uw vragen stellen. Wij streven ernaar uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden!