Bent u van plan uw trap te laten bekleden met vinyl? Bij Van den Berg Vloeren bent u gegarandeerd van een uitstekende keuze. Vinyl is een materiaal dat veel wordt gebruikt als vloermateriaal maar ook kunt u hiermee uw trap bekleden. Zo ontstaat de mogelijkheid om deze twee onderdelen op elkaar af te stemmen, wat het materiaal uitstekend geschikt maakt om in uw interieur te verwerken. Bovendien is vinyl een veelzijdig materiaal waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Van den Berg Vloeren is in 1939 opgericht en werkte vanaf dat moment al met vinyl. Sindsdien hebben onze vakmannen veel ervaring opgedaan en daarom verlenen zij zich uitstekend om uw trap te bekleden met vinyl!

Waarom vinyl uiterst geschikt is voor het bekleden van uw trap

Zoals wij al hebben aangegeven is vinyl niet alleen geschikt als vloermateriaal, maar ook om uw trap mee te bekleden! Het materiaal dat wordt gebruikt om een trap te bekleden moet over bepaalde eigenschappen beschikken om hiervoor in aanmerking te komen. Zo wordt een trap vaak belopen en kan er bovendien een echte eyecatcher van gemaakt worden. Vinyl beschikt over efficiënte eigenschappen die de kwaliteit van uw trap waarborgen. Daarnaast kunt u kiezen voor vinyl met een houten, stenen, monochroom of metalen dessin: de keuze in dessins is eindeloos. Als volgt benoemen wij de voordelen van vinyl:

  • Goed isolerend
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Geluiddempend
  • Gaat lang mee
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Ruime keuze uit dessins
  • Betaalbaar

Van den Berg Vloeren levert vakmanschap

Na jaren van ervaring hebben wij een klantenkring opgebouwd die ons al sinds 1939 vertrouwt in het bekleden van trappen. Ondanks het feit dat Van den Berg Vloeren zich kenmerkt als een partner die ouderwets degelijke service biedt, verversen wij ons assortiment regelmatig op basis van nieuwe trends. Wij hebben dan ook een showroom waar u op uw gemak ons assortiment kan bekijken. Wij hebben vakmannen in dienst die uw trap graag bekleden met vinyl, waar zij zorgvuldig te werk gaan. U kunt rekenen op advies op maat waarmee u er achteraf zeker van bent de juiste keuze gemaakt te hebben.

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Graag nodigen wij u uit om een afspraak te maken en langs te komen in onze showroom in Wilnis. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u vragen m.b.t. onze dienstverlening? U kunt contact met ons opnemen door middel van het contactformulier.