De trap opnieuw laten bekleden in Amsterdam? Kies dan voor Van Den Berg Vloeren, de vakkundige trapbekleder voor de regio Amsterdam (ook regio Utrecht en Hilversum). Of u nu de trap wilt matchen aan de rest van uw interieur of juist op zoek bent naar iets opvallends, als u de trap laat bekleden door Van Den Berg weet u in ieder geval zeker dat het goed gebeurt.

Trap laten bekleden Amsterdam

Mogelijkheden bekleden trap

Wanneer u de trap laat bekleden door Van Den Berg Vloeren Amsterdam heeft u bijna een eindeloze keuze in kleuren en stoffen van verschillende topmerken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de trap volledig te laten bekleden in uw favoriete kleur of wellicht gaat u voor een subtiele look met één van de vele traplopers.

Materialen

Welke uitvoering u ook kiest, we gebruiken altijd degelijke en duurzame materialen. De bekleding krijgt immers aardig wat te verdragen, maar moet toch lange tijd mooi blijven. Een bijkomend voordeel van een beklede trap is de demping van het geluid, zeker in een tussen- of gedeelde woning een uitkomst.

Kosten trap laten bekleden Amsterdam

De kosten van het laten bekleden van de trap zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het te bekleden oppervlak en het materiaal. Om u een goede inzage in de kosten te geven, maken wij met alle graagte een vrijblijvende offerte. We kunnen u dan gelijk een aantal voorbeelden en tapijtstalen laten zien.

Particulier en zakelijk

Van Den Berg Vloeren bekleedt trappen voor zowel particulieren als bedrijven. Meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Vraag een vrijblijvende offerte aan