Op zoek naar een bedrijf in of rondom Mijdrecht die uw trap kan bekleden? U zoekt naar kwaliteit en naar een goede prijs? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Van den Berg vloeren doet dit graag voor u.

Trap bekleding design

Stelt u zich eens voor, een trap die mooi en goed bekleed is, dit is een uitstekend stukje design in uw eigen huis. Keer op keer als u de trap op loopt, mag u genieten van een trap om u tegen te zeggen. Een goed beklede trap zorgt voor een warm en huiselijk gevoel en uitstraling, daarnaast zorgt het voor een stukje veiligheid gezien de bekleding zorgt voor net dat beetje extra houvast! Er is keuze uit diverse kleuren en uitvoeringen, dus voor ieder wat wils.

Showroom

Wilt u de mogelijkheden eerst in levende lijve bekijken? Geen probleem. Onze showroom is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid. Maak voordat u langskomt (ook mogelijk in de avonden!) wel even een afspraak. Op deze manier kunnen wij garanderen dat wij genoeg tijd hebben om u uitgebreid te adviseren en de mogelijkheden te laten zien.

Alle vragen worden vakkundig beantwoord en naderhand als u daarvoor kiest, wordt uw trap op professionele wijze, voor een mooie prijs bekleed. Kom gezellig langs, wij zorgen voor koffie of thee en zijn u graag van dienst.

Contact

Uw trap laten bekleden in Mijdrecht was nog nooit zo makkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is eenvoudig contact opnemen met een van onze medewerkers. Dit kan eenvoudig via onze website of door te bellen naar 06 – 11396888.

Woont u niet in Mijdrecht? Geen probleem. Ook in andere dorpen en steden staan wij voor u klaar. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en wie weet heeft u binnenkort een prachtige nieuwe trap!

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!