Traptrede bekleding

Heeft u een versleten trap die opgefrist moet worden? Dan kan het bekleden van uw trap een goede optie zijn. Uw trap kan in vele verschillende stijlen bekleed worden. Zo kan deze naast met tapijt bedekt te worden ook bekleed worden met bijvoorbeeld: hout, vinyl of laminaat. Een trap is toch iets wat goed zichtbaar is in uw huis en deze verdient het daarom ook om er goed uit te zien. Van den Berg vloeren is gespecialiseerd in het voorzien van uw trap met traptrede bekleding.

Voordelen van traptrede bekleding van tapijt

Het laten bekleden van een trap met tapijt is erg populair. Bij het bekleden van uw trap met tapijt zijn er een aantal voordelen die u geniet:

  • De bekleding met tapijt zorgt voor demping van het geluid wat erg fijn is gezien een trap voor veel lawaai kan zorgen als deze gebruikt wordt.
  • De treden worden ruw door het tapijt. Hierdoor is de trap een stuk veiliger doordat je er niet snel op zult uitglijden.
  • Tevens zorgt het tapijt voor isolatie.

Andere opties voor het bekleden van uw trap

Er zijn erg veel mogelijkheden voor het bekleden van uw trap. De uitdaging zit in het maken van de juiste keuzes voor jouw interieur. We geven u hieronder de populairste opties naast tapijt:

  • Hout, dit geeft uw trap een klassieke uitstraling maar het kan uw trap ook een moderne uitstraling geven. Dit hangt ervan af welke houtsoort u kiest.
  • Laminaat, lijkt erg op hout maar is een stuk goedkoper.
  • Blauwstaal, laat uw trap er uniek uitzien en is bijna niet kapot te krijgen.
  • Leer, geeft de trap een stoer uiterlijk.

Interesse in het laten bekleden van uw trap?

Heeft u interesse in het laten bekleden van uw trap? Neem dan contact op met ons middels het contactformulier. Wij komen dan spoedig bij u terug.