DSC_0050              Kwaliteit                  DSC_0064

PVC, tapijt, schepen en entreematten

Het is alweer enige tijd geleden dat we een verslag hebben gedaan van onze werkzaamheden, de drukte liet het even niet toe. Toch vinden wij het belangrijk om u op de hoogte te houden van onze werkzaamheden en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van de woningstoffering. Vandaar dit blog over pvc, tapijt en entreematten.

Nieuwe projecten

Afgelopen weken zijn wij hebben er diverse mooie projecten plaatsgevonden; een aantal trappen is weer voorzien vIMG_1524an tapijt, bij een nieuwbouw project in De Kwakel zijn drie woningen voorzien van PVC, een klus op een groot schip is voltooid en we hebben een aantal scholen in Mijdrecht advies gegeven bij de keuze van nieuwe entreematten.

Tussendoor is de nieuwe bus voorzien van een prachtig gestoffeerde binnenkant. Alles weer netjes op zijn plaats, klaar voor gebruik!

Op zoek naar nieuwe bekleding voor uw vloer, trap of toch een entreemat?

Bent u op zoek naar advies voor een nieuwe vloer, bekleding van een trap of een frisse entreemat? Neem gerust contact met ons op, wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend en gratis advies!

egaline                                                                         IMG_0038

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam code:
  captcha

   

   

   

  VanDenBergVloeren goed op weg