hor4

 

                  Beestjes buiten houden!

Het mooie weer komt er aan en dat betekent lekker buiten zijn en genieten. Helaas brengt dat ook vaak ongedierte met zich mee en dat willen we natuurlijk buiten de deur houden. Dat kan eenvoudig met een van de horsystemen van Unilux. Voor ieder raam/deur is wel een passend systeem te verkrijgen. De raamrolhor is een bijna onzichtbare, maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette meet slechts 38 mm; het frame kan daarom vaak buiten het zicht geplaatst worden, achter bijvoorbeeld raamdecoratie. Bovendien kan de kleur van de aluminium profielen naar wens worden aangepast. Ook verkrijgbaar in voorzethor of inklemhor.

Ook voor een deur is een hor te plaatsen, deze zijn er in verschillende mogelijkheden. De rolhordeur kenmerkt zich door het gemak, gebruikvriendelijkheid en de duurzaamheid. De japanse vouwoplossing voor grote oppervlakken: De plisse hordeur. De opvallendste eigenschap van een plisse hordeur is dat het horgaas niet oprolt maar opvouwt. Een hordeur in een schufipui, tuindeur of serre? Geen probleem!

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Unilux (www.unilux.nl). Heeft u vragen of wilt een hor(deur) bestellen dan kan dat via Hans van den Berg 06-11396888

www.vandenberg-vloeren.nl

hor2

VanDenBergVloeren levert ook horren.