image       image

De vloerbekleding van een kinderkamer krijgt het zwaar te verduren. Trappelende voetjes die er dag in dag uit in het rond stuiven, vallende drankjes, kruimels en kleverige snoepjes. En dan nog het drukke speelgoedverkeer, van boerderijtractoren tot legokastelen. Een slijtvaste vloer is dus geen luxe maar een noodzaak.

DUURZAME EN KINDVRIENDELIJK

De oplossing voor een vloer in een kinderkamer? Vinyl. Dat is prettig in het onderhoud en verdraagt alle gekkigheid van kinderen. Vinyl vloerbekleding overleeft krassen en vlekken alsof er nooit iets gebeurd is. En bovendien heeft vinyl een slipvast oppervlak.

SPEELS EN KLEURRIJK?

Wat maakt een Vinyl vloer veelzijdig? Vinyl vloerbekleding bestaat in de vrolijkste designs. Zo maak je in een handomdraai een vrolijk speelparadijs. Met de keuze uit diverse designs wordt de hele kamer een raceparcours of een snoepjeswinkel, de persoonlijke vertrekken van een prinses of de inspirerende studio van een jonge Picasso.

Ben je na een aantal jaar de vloerbedekking zat of is je spruit erop uit gekeken, dan is het geen probleem om van de jonge kinderkamer een tienerkamer te maken. Het vinyl laat zich gemakkelijk verwijderen om plaats te maken voor een stoerdere ‘look’.

Voor meer voorbeelden zie deze link van Tarkett.

Vinyl in de kinderkamer De Ronde Venen/Uithoorn/Amsterdam