Bij van den Berg vloeren verzorgen wij al jarenlang vloeren op maat. Met een vloer op maat geeft u uw interieur een enorme upgrade. Wij leggen uw vloer op vakkundige wijze waardoor u hier jaren lang van kunt genieten. Tevens hebben wij een groot assortiment aan kwalitatief hoogwaardige materialen die beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om u een vakkundige service te verlenen. Wij vertellen u hier dan ook graag meer over.

 

Welke vloer moet ik kiezen?

Bij uw keuze in vloersoort is het belangrijk om over meerdere aspecten na te denken. Zo hangt uw keuze onder andere af van, uw interieur,persoonlijke smaak, en wellicht praktische factoren. Kiest u het liefst voor een zachte vloer? Dan is tapijt wellicht iets voor u. En wilt u graag een vloer met een houten uitstraling? Dan biedt laminaat uitkomst.

Daarnaast heeft Van Den Berg Vloeren een ruim aanbod aan PVC vloeren, die bekend staan om hun duurzaamheid en gemakkelijke onderhoud. Een goedkoper alternatief voor PVC is een vinylvloer.

Ook hebben wij linoleum-marmoleumvloeren in ons assortiment. Deze vloeren hebben een lange levensduur, een goede prijs-kwaliteitverhouding en de ontwerpmogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

 

Waarom kiezen voor van den Berg vloeren?

Bij Van Den Berg Vloeren kunt u nog rekenen op ouderwets degelijke service, eerlijk advies en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Onze showroom, waar u een groot aantal voorbeelden en al onze producten kunt bekijken, is goed bereikbaar en u kunt er gratis parkeren. Maak voor uw bezoek (ook mogelijk in de avonden) wel even een afspraak. De koffie staat klaar!

 

Neem contact op voor meer informatie!

Wilt u meer informatie over onze vloeren op maat? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan voor u klaar en zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien!