IMG_0173  IMG_0171  IMG_0175

 

De verbinding van een vloerkleed.

 

Een vloerkleed in je woonkamer zorgt net voor dat extra stukje sfeer waar je misschien naar op zoek bent. Een vloerkleed zorgt voor rust in je woonkamer, omdat het bepaalde groepen meubele sbij elkaar houdt in plaats van dat de meubels ‘los’ in de ruimte staan. Door de juiste keuze van de maat en de kleur(en) van een vloerkleed, zorg je dat bepaalde meubelgroepen bij elkaar horen, een eenheid, wat weer een rustig beeld creert.

Ook op de mooie PVC vloer  zorgt een vloerkleed voor een bepaalde warmte in je woonkamer. Je zithoek is uitnodigend om gezellig plaats te nemen.

Naast een aantal voordelen voor het oog zijn er ook voordelen wat betreft de akoestiek. Geluiden van schoenen, de televisie of spelende kinderen kunnen hinderlijk zijn als er een lichte echo ontstaat. De akoestiek of ‘echo’ van omgevingsgeluid wordt nooit helemaal geabsorbeerd. Hoe dikker het kleed, hoe meer geluid het kleed absorbeert.  De mate van geluiddemping wordt aangegeven met een icoontje.

Als laatst is een vloerkleed natuurlijk heerlijk warm aan je voeten. Spelende kinderen verplaatsen zich dan ook meestal naar een vloerkleed, omdat dit comfortabel aanvoelt. De warme lucht tussen de polen wordt vastgehouden. Hoe hoger de pool des te meer warmte er wordt vastgehouden.

Vloerverwarming zou geen probleem moeten zijn. Let wel op het pictogram voor vloerverwarming of het kleed daar ook echt geschikt voor is. Kijk ook naar de overige pictogrammen en laat je goed inlichten bij de aanschaf van een vloerkleed.

VanDenBergVloeren staat voor je klaar!!

Vintage_vloerkleed,-bank-Daan

Neem nu contact op voor meer informatie!!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam code:
  captcha

  Vloerkleden/carpetten De Ronde Venen