De voordelen van vinyl vloeren in uw school

Wilt u graag een nieuwe vloer laten leggen in uw school? Of bent u bezig met het vernieuwen van een scholengebouw? Dan wilt u natuurlijk een vloer laten leggen die voor langere tijd meegaat. Van den Berg Vloeren vertelt u graag meer over de voordelen van vinyl vloeren in uw school!

creatieve designs duurzaam gezond binnen klimaat onderhoudsarme vinyl vloeren in uw school lage life cycle cost

De school van nu; Vinyl

Als koploper in harde vloeren biedt Tarkett een mooi assortiment voor het onderwijs/instellingen. Van Den Berg Vloeren laat graag de mogelijkheden en de voordelen zien van een vinylvloer.

Verdien met Tarkett vinyl

Met een vinylvloer van Tarkett kiest u voor een duurzame oplossing voor een nieuwe vloer in uw school/instelling. De vloer behoeft weinig onderhoud, geen gedoe meer met vloeren die in de was moeten, lokalen die leeg geruimdVoordelen van vinyl vloeren in school dienen te worden. Dat scheelt tijd en mankracht en dus geld.

Schoonmaken

Het schoonmaken van een vinylvloer is kinderwerk; regelmatig stofzuigen en dweilen met een neutraal reinigingsmiddel is voldoende. Dat scheelt aanzienlijk veel geld aan dure schoonmaakmiddelen.

Akoestische kwaliteiten

Een akoestische vinyl vloer heeft een geluiddempend effect. Dit draagt bij aan een de vermindering van omgevingsgeluid, wat het werken aangenamer maakt.

                                  Voordelen op een rij

vinyl vloer in school

Minder kosten in onderhoud

Meer geluiddemping met een vinyl vloer ten opzicht van marmoleum

Grote keuze aan dessins en kleuren

Sterke, vlekbestendige oppervlakken

 

 

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over  de voordelen van vinyl vloeren in uw school? Of heeft u interesse in een van onze vloeren? Neem dan nu contact op via 06-11396888 of info@vandenbergvloeren.nl en informeer naar de mogelijkheden! Liever direct weten hoeveel een nieuwe vinyl vloer in uw school u kan gaan kosten? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan!

Voordelen van vinyl vloeren in uw school