Duurzame vloeren

De vloer is een belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijfspand en is voor een groot deel bepalend voor de sfeer en uitstraling. Vloeren zijn er in talloze materialen, uitvoeringen en designs. Het maken van een keuze is daarom niet altijd even makkelijk. Wat wel valt aan te randen, is om na te denken over duurzaamheid. Duurzame vloeren hebben namelijk een langere levensduur, waardoor u langer van deze vloeren kunt genieten.

Van den Berg Vloeren heeft een breed assortiment aan duurzame vloeren en is daarmee dé vloerenspecialist in de regio Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Abcoude, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, De Kwakel, Alphen aan den Rijn, Nieuwveen, Nieuwkoop en Ter Aar.

Verschillende soorten duurzame vloeren

Van den Berg Vloeren levert en legt verschillende soorten vloeren die bekend staan om hun duurzame karakter:

PVC vloeren

De PVC vloer wordt gekenmerkt door zijn duurzaamheid, watervastheid en slijtvastheid. Daarnaast vergt een PVC vloer weinig onderhoud en is deze gemakkelijk schoon te houden. Tot slot is het materiaal geluiddempend en uitermate geschikt voor vloerverwarming. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in een groot aantal decor prints.

Vinylvloeren

Wanneer u iets minder geld te besteden heeft, dan bieden vinylvloeren een goed alternatief voor PVC. Vinyl heeft een goede isolerende werking, is eenvoudig schoon te maken, geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming. Tevens is de keuze in designs nagenoeg oneindig. Vinyl is duurzaam en gaat dus lang mee, al gaat PVC nóg langer mee.

Linoleum-/Marmoleumvloeren

Linoleum- of marmoleumvloeren staan bekend om hun duurzaamheid, slijtvastheid, krasbestendigheid en hygiëne. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding van deze vloeren zeer goed en zijn er talloze designs beschikbaar. Linoleum en marmoleum zijn echter wat minder vochtbestendig, dus als dit een belangrijke factor voor u is, bent u beter af met een PVC- of vinylvloer.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over duurzame vloermaterialen, zoals PVC, vinyl of linoleum/marmoleum? Of wilt u graag een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste vloer.

En heeft u al een vloer gekocht, maar zoekt u nog een specialist die deze vloer op vakkundige wijze voor u kan leggen? Ook dan kunt u terecht bij Van den Berg Vloeren. Wij helpen u graag verder!