designvloer

Een vloer is een bepalende factor voor de uitstraling van uw interieur. Een designvloer kan uw woning een geheel ander uiterlijk geven. Bent u op zoek naar een mooie nieuwe designvloer? Dan bent u bij Van den Berg Vloeren aan het juiste adres! Wij leveren verschillende designvloeren en leggen deze op vakkundige wijze, waardoor u er jarenlang probleemloos van kunt genieten.

Van den Berg Vloeren levert en legt betaalbare topvloeren in de regio Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Abcoude, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, De Kwakel, Alphen aan den Rijn, Nieuwveen, Nieuwkoop en Ter Aar.

Voorbeelden van een designvloer:

Mogelijkheden designvloeren

Wij leveren een breed scala aan designvloeren van verschillende materialen en in een groot aantal verschillende uitvoeringen:

Laminaat

Een mooi resultaat in een korte tijd, dat is het grote voordeel van laminaat. We gebruiken hoogwaardig kliklaminaat met een zeer degelijke toplaag. Verkrijgbaar in een groot aantal dessins.

Marmoleum

Een schitterend natuurproduct dat veel comfort biedt. Er zijn verrassend veel combinaties mogelijk, waardoor marmoleum uitermate geschikt is als designvloer.

PVC

Een vloer van PVC is stijlvol en slijtvast. Ideaal voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Het is tevens uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Vinyl

Een voordelige en toch mooie oplossing voor de wat minder intensief gebruikte kamers.

Tapijt

Door de gigantische variatie in tapijten zijn de mogelijkheden voor het maken van een mooie designvloer bijna oneindig.

Designvloeren showroom

In onze showroom kunt u een groot aantal voorbeelden en stalen van designvloeren bekijken. Wij geven u een eerlijk advies over de mogelijkheden en eigenschappen van de verschillende vloermaterialen, zodat u de juiste beslissing kunt nemen bij de keuze van uw designvloer. Tevens kunnen wij direct een vrijblijvende offerte opmaken.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over designvloeren of over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord met eerlijk en deskundig advies.

Vraag een vrijblijvende offerte aan