Van den Berg levert verschillende extra diensten met betrekking tot het plaatsen van vloeren en het bekleden van trappen. Deze werkzaamheden zorgen ervoor dat uw vloer of trap er zo goed mogelijk uitziet en zo lang mogelijk meegaat. De extra diensten die Van den Berg levert zijn egaliseren, het aanbrengen van een vochtscherm en het aanbrengen van milieuvriendelijke lijmen.

Diensten: Egaliseren

Om een prachtige vloer te kunnen plaatsen, is het van groot belang dat de ondervloer egaal is. Eén van de diensten waarin Van den Berg gespecialiseerd is, is het egaliseren van ondervloeren. Een goede kwaliteit ondervloer is vooral van groot belang bij het plaatsen van PVC vloeren. Het egaliseren van een ondervloer verloopt in een aantal stappen:

  1. Het schuren van de ondervloer;

    Collomix egaline mixer
  2. Het stofvrij maken van de ondervloer;
  3. Het aanbrengen van een primer;
  4. Het aanbrengen van de egaline.

Egaline is relatief snel droog (24 uur), al hangt dit wel af van de dikte van de laag. In de meeste gevallen is deze laag 3 mm dik. Nadat de egaline is aangebracht, plaatst Van den Berg de vloer die u heeft uitgekozen.

Voordat wij een vloer plaatsen, komen wij altijd langs om te kijken hoe uw vloer eruit ziet. Op deze manier kunnen wij een gedegen offerte uitbrengen en komt u als klant niet voor onaangename verrassingen te staan.

Voor het plaatsen van tapijt of laminaat worden er andere eisen gesteld aan een ondervloer. Wij informeren u hier graag verder over.

Diensten: Vochtscherm

Wanneer een vloer direct op het zand ligt en er geen sprake is van ventilatie onder de vloer, dient er een zogenaamd vochtscherm aangebracht te worden, voordat we kunnen gaan egaliseren. Ook het aanbrengen van een vochtscherm valt onder de diensten die Van den Berg levert.

Zo’n vochtscherm is in de meeste gevallen een 2-componenten epoxy. Deze epoxy wordt in twee lagen aangebracht op de ondervloer en voorkomt dat optrekkend vocht in een latere fase voor problemen zorgt.

Diensten: Milieuvriendelijke lijmen

Voor het bekleden van vloeren en trappen gebruikt Van den Berg voornamelijk milieuvriendelijke lijmen. Dit in tegenstelling tot de sterk ruikende, milieuonvriendelijke lijmen die voorheen werden gebruikt.

Offerte

Bij Van den Berg Vloeren kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen altijd eerst langs bij onze klanten om hun wensen en mogelijkheden te bespreken en om de staat van de huidige vloer of trap te bekijken. Naar aanleiding van onze bezichtiging stellen wij een offerte voor u op.

Eerlijk advies

Bij Van den Berg voorzien wij onze klanten graag van eerlijk advies. Een tevreden klant is een blije klant en dat zien wij graag. Mocht er een goedkoper alternatief zijn voor een idee van de klant, dan bieden wij dat ook aan. Wij zullen geen vloer verkopen waar wij niet achter staan. Wilt u weten wat er voor u allemaal mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag bij met eerlijk advies.