Wilt u uw trap laten bekleden? Kies dan voor Van den Berg Vloeren, de specialist in trapbekleding in de regio Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Abcoude, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, De Kwakel, Alphen aan den Rijn, Nieuwveen, Nieuwkoop en Ter Aar. Wilt u uw trap matchen aan de rest van het interieur of wilt u juist een opvallende trap? Bij Van den Berg is alles mogelijk.

 

Mogelijkheden

Wanneer u uw trap laat bekleden door Van den Berg Vloeren, heeft u een bijna oneindige keuze uit kleuren en materialen van verschillende topmerken. Of u nou een open of een dichte trap heeft, er is veel mogelijk. Zo kunt u uw trap volledig laten bekleden in een kleur naar wens, of kunt u voor een meer subtiele traploper kiezen. Wij kunnen bovendien treden, stootborden en trapbomen (zijkanten) stofferen, in allerlei varianten.

Materialen

Welke trapbekleding u ook kiest, bij Van den Berg gebruiken we altijd degelijke en duurzame materialen. Onze kwaliteitsmaterialen zijn veilig en geluiddempend en daarnaast glijdt u niet snel uit. U kunt ook kiezen voor een combinatie van ondertapijt en tapijt, waarmee u de levensduur van uw trap kunt verlengen.

U kunt er ook voor kiezen om uw trap niet met een stof, maar met materiaal zoals PVC te laten bekleden. Dit staat bijvoorbeeld mooi wanneer u al een PVC vloer heeft.

Kosten trap laten bekleden

De kosten van trapbekleding zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het oppervlak van uw trap en het materiaal dat u voor ogen heeft. Om een goede inzage van de kosten te geven, maken wij graag vrijblijvend een offerte voor u aan. We kunnen u dan gelijk een aantal voorbeelden en trapstalen laten zien.

Meer informatie over trapbekleding

Van den Berg Vloeren bekleedt trappen voor zowel particulieren als voor bedrijven. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen u van eerlijk, gedegen en professioneel advies voorzien.