Van den Berg levert diverse soorten vloeren. Een vloer is één van de grote eyecatchers in een woning. De sfeer en uitstraling van uw woning worden voor een groot deel bepaald door uw vloerkeuze. Bent u toe aan een nieuwe bekleding van uw vloer? Dan kunt u zich op onze website oriënteren op de diverse mogelijkheden die er zijn. U kunt bij ons terecht voor een vloer van PVC, Vinyl, Linoleum/Marmoleum, Tapijt en Laminaat.

Het kiezen van een vloersoort

Bij uw keuze in vloersoort is het belangrijk om over meerdere aspecten na te denken. Zo hangt uw keuze onder andere af van uw gezinssituatie, uw leefomgeving en uw persoonlijke smaak. Kiest u liever voor een zachte vloer? Dan is tapijt wellicht iets voor u. En wilt u graag een vloer met een houten uitstraling? Dan biedt laminaat uitkomst.

Daarnaast heeft Van Den Berg Vloeren een ruim aanbod aan PVC vloeren, die bekend staan om hun duurzaamheid en gemakkelijke onderhoud. En heeft u iets minder geld te besteden, maar zoekt u een vloer die vergelijkbaar is met PVC? Dan zijn vinylvloeren iets voor u. Ook hebben wij linoleum-marmoleumvloeren in ons assortiment. Deze vloeren hebben een lange levensduur, een goede prijs-kwaliteitverhouding en de ontwerpmogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

Vloeren voor bedrijfspanden

Naast het leveren en leggen van vloeren voor woningen, hebben wij ook vloeren die geschikt zijn voor in bedrijfspanden. Met een nieuwe vloer voor uw bedrijfspand kunt u het interieur en de sfeer in uw bedrijfspand compleet veranderen. Bovendien zijn deze van hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze een stootje kunnen hebben en lang meegaan.

Diensten

Naast het leveren van vloeren, kunnen wij deze ook voor u leggen. Tevens kunt u bij ons terecht voor een aantal andere diensten met betrekking tot vloeren. Zo kunnen wij uw ondervloer egaliseren, zodat de normale vloer op een juiste manier gelegd kan worden. En wanneer u een vloer heeft die direct op een zandlaag ligt, dan kunnen wij een vochtscherm voor u aanbrengen. Hiermee voorkomt u dat optrekkend vocht voor problemen kan zorgen.

Een impressie

Hieronder vindt u een aantal foto’s, die een impressie geven van ons aanbod:

Vraag een vrijblijvende offerte aan