linoleumvloer

U wilt een duurzame vloer met een mooi design? Overweeg dan zeker een Linoleum of Marmoleum vloer. Deze vloeren hebben een lange levensduur en de ontwerp-mogelijkheden zijn nagenoeg oneindig. Daarom is er voor elk interieur wel een passende linoleum vloer te vinden / te maken.

Wanneer u kiest voor dit type vloer is het zeer aan te raden dat deze wordt gelegd door een ervaren vakman. Van den Berg Vloeren uit Wilnis zorgt voor een perfect gelegde vloer waar u vele jaren probleemloos van kunt genieten. Wij leggen deze vloeren voor particulieren en bedrijven. Van den Berg vloeren is dé legger van linoleum vloeren in de regio Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Abcoude, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, De Kwakel, Alphen aan den Rijn, Nieuwveen, Nieuwkoop en Ter Aar.

Voordelen van linoleum

 • Slijtvast
  Linoleum is een slijtvast materiaal, de vloer blijft lang mooi en buiten schoonmaak is er eigenlijk geen onderhoud nodig.
 • Hygiënisch
  De linoleum vloeren staan bekend om de hoge mate van hygiëne. Dat maakt deze vloeren tot een goede keuze voor mensen met longproblemen, zoals Astma. Dit vloertype wordt dan ook vaak gebruikt op plaatsen waar een hoge mate van hygiëne is gewenst, zoals ziekenhuizen en gymzalen.
 • Krasbestendig
  Op een vloer van linoleum zult u niet snel last hebben van krassen. Ideaal voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren.
 • Prijs / kwaliteit
  Linoleum vloeren hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. U krijgt dus echt waar voor uw geld.
 • Ruime keuze in design
  Linoleum is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren, ontwerpen en uitvoeringen. Helemaal naar wens samen te stellen, van stijlvolle eenvoud tot opvallende patronen.

Het enige ‘nadeel’ van marmoleum is dat het wat minder vochtbestendig is. Is vochtbestendigheid voor u een zeer belangrijke factor? Dan bent u wellicht beter af met een hoogwaardige PVC– of vinylvoer. Ook daarvoor bent u bij Van den Berg Vloeren aan het juiste adres.

Voorbeelden

Linoleum leggen

Het leggen van linoleum is niet eenvoudig en het is een klus die vraagt om expertise en ervaring. Laat uw vloer daarom leggen door Van den Berg Vloeren, dan weet u zeker dat uw nieuwe vloer er perfect bij komt te liggen. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wij kiezen ervoor om te werken met materialen van topkwaliteit.

Marmoleum

Marmoleum is eigenlijk een merknaam van een bepaald type linoleum vloer. Het wordt gemaakt van dezelfde materialen. Onder deze materialen vallen onder andere lijnzaadolie, kurk en hars. Door de specifieke structuur lijkt marmoleum op marmer.

Showroom

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Deze is centraal gelegen in Wilnis en daarom goed bereikbaar vanuit De Ronde Venen, Uithoorn, Aalsmeer, De Kwakel, Alphen aan den Rijn, Nieuwveen, Nieuwkoop en Ter Aar.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan