Nut van een inloopmat

Een mat bij de deur

De eerste stap in uw gebouw  op een mooie, verzorgde mat is de eerste reclame voor uw bedrijf.  Die eerste stap wordt gezet op de mat die bij de deur ligt. Een mooie inloopmat kan het visitekaartje van uw bedrijf of gebouw zijn. Naast dit voordeel is het natuurlijk de bedoeling dat iedere gast die binnenkomt het vuil niet verder mee het gebouw inneemt, maar achterlaat op de mat.

Wist u dat u enorm kunt besparen op schoonmaakkosten als u een goede inloop- en schoonloopmat bij de deur laat neerleggen? Een schoonloopmat gaat jarenlang mee, mits hij goed wordt onderhouden.

Wist u dat een schoonloopmat zorgt dat uw vloer langer mooi blijft en dat al het zand en water bij de deur blijft en zich dus niet door u hele gebouw verspreidt?

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden op het gebied van inloop- en schoonloopmatten. Uiteraard leveren wij ook matten voor huishoudelijke gebruik.

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti spam code:
captcha

Gratis carpet van Mart Visser bij aanschaf  PVC vanaf 30m2!!!

Gratis

carpet van Mart Visser

bij aanschaf  PVC vanaf 30m2!!!

 

Profiteer nu van deze aantrekkelijke aanbieding bij VanDenBergVloeren in Wilnis.

Kom snel langs en bekijk onze uitgebreide collectie Vloeren.

Voorwaarden:

 • Gratis carpet bij aanschaf PVC vanaf 30m2.
 • Actie geldig tot en met 31 December 2018.
 • Actie geldig op alle merken binnen onze collectie.

advertentie Ridgid-Core

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti spam code:
captcha

 

Nieuwe collectie gordijnen van Vadain

Nieuwe collectie gordijnen van Vadain

Kom vandaag nog bij ons langs, voel en ervaar onze nieuwe collectie gordijnen in combinatie met houten jaloezien. Ben je ook uitgekeken op je huidige raambekleding?  Mooie, stoere stoffen, Inbetween gordijnen, subtiele designs, er hangen weer veel mooie stalen in onze collectie. De dagen worden korter, ‘s avonds de gordijnen vroeg dicht, lekker op de bank, kopje koffie erbij. Gordijnen dragen voor een groot deel bij aan de sfeer in huis, zeker in het najaar en winter.  Neem een aantal stalen mee naar huis en neem de tijd om te kijken wat er bij jou past, waar voel jij je prettig bij.

In combinatie met houten jaloezien heb je de perfecte combinatie raambekleding te pakken.

 

 

PVC Vloeren in Abcoude

PVC Vloeren in Abcoude, Advies nodig?

U bent op zoek naar een woning in Abcoude en u zoekt daarbij een mooie vloer? PVC, tapijt, Laminaat, Liquid Design of mamrmoleum? Neem dan vandaag nog contact op met VanDenBergVloeren. Wij helpen u graag bij het maken van een keus. Vol bewondering bekijk ik de mooie projecten rond Abcoude. 

PVC

Met de reeds bestaande woningen en toekomstige plannen zou ik er zo willen wonen. Land van Winkel, De Dorpse Buurt of woon je liever aan het Abcoudermeer? Net gelegen onder Amsterdam, omringd door het groene polderlandschap. Kortom zeer centraal gelegen, rust, ruimte en natuur. 

Nadat de koop van een woning in Abcoude is beklonken, is het tijd voor lijstjes! Wat moet er allemaal gebeuren om de woning tot jouw persoonlijke woonplek te maken? Op nummer 1 staat vast de vloer, die geeft namelijk een groot deel van de uitstraling en dus de sfeer van woning weer. PVC, Tapijt, Marmoleum of Laminaat, bij VanDenBergVloeren kun je terecht voor deskundig advies. Heb je vloerverwarming in je woning, dan zijn PVC en Marmoleum ideaal, geluiddempend en zeer goed warmtegeleidend.

Abcoude is goed bereikbaar vanuit Wilnis, dat is prettig bij het maken van een afspraak of het langsbrengen van stalen. Ook is het mogelijk om in de avond een afspraak te maken.

De Dorpse Buurt Abcoude

Vergeet je ook de trap niet mee te nemen in je begroting, ook daarin zijn de mogelijkheden legio. In een volgende blog meer over de het stofferen van trappen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti spam code:
captcha

 

 

Liquid Design, nieuw bij Van Den Berg Vloeren

Wat is Liquid Design?

Er wordt voortdurend gewerkt aan productverbetering en nieuwe producten. Bij VanDenBergVloeren kunt u kennis maken met vloeibaar marmoleum, ook wel Liquid Design. Een fraaie en veerkrachtige vloeivloer, die net als bij marmoleum, bestaat uit natuurproducten en dus milieuvriendelijk.  Dit is ook waar Vloeibaar Marmoleum zich onderscheidt van de gietvloeren.

Liquid Design heeft een warme en comfortabele uitstraling, hierdoor is de vloer bij uitstek geschikt voor woningen, hotels, kantoren, winkels etc. Met 30 basiskleuren is er een ruim assortiment aanwezig.

Liquid Design is een nieuw gietproduct dat zich onderscheidt in een naadloze vloerafwerking. Liquid Design is kenmerkend door zijn natuurlijke uitstraling, mede dankzij het gebruik van kurk, lijnolie en een biopolymeer bindmiddel. Liquid Design is geen gietvloer zoals de meeste mensen kennen. Een andere naam voor Liquid Design is vloeibaar Marmoleum. Vandaar dat het een gietvloer is, op basis van natuur producten.

Wat zijn de voordelen van Liquid Design?

 •  lichtgewicht in aanbrengen
 •  geen snijverlies wat wel bij traditionele vloerbedekking het geval is
 •  geen banenplan vanwege het vloeibaar aanbrengen
 •  snel te verwerken
 •  elastisch, slijtvast, vuilbestendig en emissiearm
 •  hygiënisch
 •  eventueel te verkrijgen met antislip laag (voor bijvoorbeeld sportzalen)
 •  eenvoudig te reinigen
 •  in diverse kleuren te verkrijgen

Het verschil tussen een traditionele vloerbedekking en Liquid Design is vrij simpel.
De vloerbedekking wordt per rol geleverd, daar waar Liquid Design vloeibaar te verwerken is.
Het voordeel van het vloeibaar aanbrengen van deze vloer is dat er geen naden ontstaan in hoeken.
Zo kan de vloer perfect egaal aangebracht worden, mits er geen grote oneffenheden aanwezig zijn.
Nog even de voordelen op een rij:

Overtuigd van Liquid Design?

Liquid Design is door zijn unieke eigenschappen breed toepasbaar in bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen, showroom, kantoren en ook woningen.

Wilt u meer informatie over Liquid Design of over alle mogelijkheden die het u kan bieden?
Neem contact met ons op en wij bespreken met u alle mogelijkheden.

 

Linoleum

Linoleum, wat maakt het zo bijzonder?

Linoleum is al jaren een begrip in de vloerenwereld. Het is breed inzetbaar en uitermate geschikt voor sectoren als onderwijs of gezondheidsinstellingen door zijn slijtvastheid en het makkelijk te reinigen oppervlak.

Wat zijn de voordelen van Linoleum?

 • Fraai gezicht
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Breed inzetbaar
 • Samengesteld uit natuurlijke grondstoffen
 • Milieuvriendelijk

Multi-inzetbaar en tal van mogelijkheden

De unieke samenstelling van linoleum zorgt ervoor dat het een slijtvaste en en duurzame vloerbekleding is.
Buiten dat het breed inzetbaar is in diverse sectoren, is het voor thuisgebruik uitermate geschikt doordat linoleum onderhoudsvriendelijk, makkelijk te reinigen is en weinig stof aan trekt. Vooral voor mensen met astma of andere luchtwegaandoeningen zijn deze eigenschappen ideaal.

Daarnaast kan linoleum ook nog een tegens een stootje, is het krasvast en kan het tegen zware meubels.
Het design van linoleum is zo divers dat het bij alle interieurstijlen past.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van linoleum? Neem contact met ons op of kom langs bij Van Den Berg Vloeren.

 

Marmoleum apotheek Amsterdam

Apotheek Amsterdam voorzien van Marmoleum

 

Afgelopen weken hebben we gewerkt aan een project marmoleum in een apotheek in Amsterdam. Er is gekozen voor Marmoleum, omdat dit materiaal zeer slijtvast is het weinig onderhoud nodig heeft.

Het oude marmoleum hebben we eruit gehaald en afgevoerd. Na het schoonmaken van de vloer is er een laagje egaline aangebracht, dit zorgt ervoor dat er een mooie, vlakke ondervloer ontstaat. Dat is nodig voor de kwaliteit van het Marmoleum en bevordert de levensduur van het Marmoleum.

Heeft u de strakke afwerking in de hoeken al gezien?

Wist u dat vloerverwarming heel goed gecombineerd kan worden met Marmoleum?

Wilt u meer informatie en ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van vloeren of trappen, dan kunt u altijd bellen of mailen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti spam code:
captcha

Wij zijn werkzaam in  de omgeving : Wilnis, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen, Amstelveen, Uithoorn, Amsterdam, Aalsmeer, Woerden, Kamerik, Maarssen, Zevenhoven, Nieuwkoop, Nieuwveen, Ter Aar………

Belang vochtmeten bij PVC

Vochten meten bij PVC vloer

 

VanDenBergVloeren hecht veel belang aan het meten van vocht in de ondervloer, voordat een nieuwe vloer wordt aangebracht. Te veel vocht is funest voor de aan te brengen PVC of laminaat vloer.bouwvochtindicator-hydromette-bl-compact-b-01

De bouwmethoden van tegenwoordig zijn steeds sneller, de tijd tussen ruwbouw en afbouw wordt korter. Dit heeft als gevolg dat de vloer wel voldoende is uitgehard, maar niet voldoende droog voor het aanbrengen van een dampdichte vloerbedekking zoals PVC of laminaat.

Laat voor het aanbrengen van een nieuwe vloer dus altijd eerst het vochtmeten. Nieuwbouwhuizen bevatten veel restvocht, vocht uit de vloer, maar ook vocht uit de muren en plafonds. Laat de woning enige tijd doortochten door de ramen op een kier te zetten, plaats geen spullen op de vloer en zet eventueel de verwarming aan. Het kan best lang duren voordat de vloer helemaal droog is, enkele weken is heel normaal. Neem wel de tijd voor het droogproces, want het kan bepalend zijn voor het PVC, laminaat of andere vloerbedekking.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti spam code:
captcha

PVC en deurmatten

PVC en entree mat

Na het aanbrengen van vloerverwarming in onze woning, is het binnenkort tijd voor het aanbrengen van PVC en het leggen van een nieuwe deurmat. Even een korte update; in juli zijn wij begonnen met het slopen van de oude vloer en hebben we de convectorput verwijderd. Dit verwarmingselement was al jaren een doorn in ons oog, maar er moest natuurlijk wel een andere manier van verwarming voor terug komen. De keus voor vloerverwarming was vrij snel gemaakt, zeker omdat de combinatie vloerverwarming en PVC stroken geweldig is.

Na de sloop van de vloer en convectorput, konden de mannen van de vloerverwarming aan de slag. Binnen een dag lag er een prachtig stelsel van buizen op de betonnen vloer. Een dag later werd er over de vloerverwarming nieuw beton gegoten en lag de vloer er weer redelijk strak bij. Nu was het tijd voor geduld, want een betonnen vloer droogt met 1 centimeter per week. 6 Centimeter beton heeft al snel een droogtijd nodig van 8 weken, zeker als je er PVC stroken overheen wilt leggen. Bij het leggen van tapijt of het aanbrengen van een tegelvloer is de droogtijd aanzienlijk korter.

Om de droogtijd te overbruggen, hebben wij tapijt uitgerold, zodat we de komende weken in ieder geval nog enig woongenot hebben. Ook slijt de betonvloer op die manier niet zo snel. Het is heel belangrijk dat de betonlaag echt goed droog is, zodat de egaline die later aangebracht wordt er niet uitspringt. Het laagje egaline van 3 mm is nodig voor een mooie afwerking van het pvc dat als eindproduct wordt aangebracht. egaline is heel snel droog. PVC heeft een warme uitstraling, is slijtvast en zeer goed te combineren met vloerverwarming. Hoe strakker de laag egaline is aangebracht, des te mooier is het eindresultaat van het PVC.

Wij moeten nog even geduld hebben, maar het eind is in zicht. Het lange wachten levert straks een prachtige, strakke PVC vloer op.

Als finishing touch wordt er een nieuwe deurmat ingesneden. Deze mat zorgt ervoor dat het vuil en vocht van buiten niet mee de kamer in komen. De Coralmat is er in verschillende uitvoeringen en kleuren. Zo zijn  er entreematten die specifiek zand en dergelijke buiten houden of juist matten die goed vocht opnemen.

De nieuwe PVC vloer is uitgezocht, wordt vervolgd…..

 

 

 

Hoogwaardig ‘ruimte’ – vinyl

dsc_1110                dsc_1108

dsc_1107                dsc_1103

Thema vinyl in de ‘ruimte’

 

Vinyl, pvc, tapijt, trappen bekleden het kan allemaal bij VanDenBergVloeren. Het is alweer even geleden dat er een bericht is geplaatst, gelukkig komt dat door de drukte wat een goed teken is.

De afgelopen tijd ben ik veel op pad geweest, woonkamers pvc en vinyl, slaapkamers tapijt en pvc, trappen bekleed. Kortom lekker druk.

Van de week kwam ik thuis en toen hing er een prachtige stalencollectie met het thema ‘ruimte’ aan de deur. Hoe gaaf is het om de vloer van een slaapkamer te bekleden met dit hoogwaardige vinyl. Sterk, slijtvast en geluiddempend, super voor de kinderkamer. Maar wat dacht u van het bekleden van een wand met dit prachtige vinyl. Zo krijgt je kamer ineens een andere dimensie.

Neem gerust contact op voor meer informatie. Groeten, Hans van den Berg

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti spam code:
captcha