Volledige woningstoffering

Vloeren, gordijnen en raambekleding

Bij VanDenBergVloeren kunt u terecht voor alles op het gebied van woningstoffering. Wij hebben mooie collecties op het gebied van vloeren, gordijnen en raambekleding. In onze showroom heten wij u welkom en vertellen wij u graag het een en ander over de verschillende materialen en kwaliteiten.
Onze collectie PVC vloeren van Moduleo is uitgebreid met een aantal mooie kleuren. Ook Tarkett en Forbo zijn aanwezig in de showroom. Ook voor de stoffering van een trap kunt ons bij ons terecht.

Op het gebied van raambekleding en gordijnen hangt de betaalbare collectie van Mart Visser klaar, samen met Headlam, Lifestyle en Multisol. Een zeer divers aanbod, tegelijkertijd ook niet overweldigend, zodat u niet wordt overspoeld met kleuren en stijlen.
Is uw ondervloer erg beschadigd, dan kunnen wij de vloer weer aan helen een voorbereiden op de nieuwe vloerbedekking.
Voor informatie kunt u ons altijd bellen of een afspraak maken in de showroom.

Groetjes, Hans van den Berg

06-11396888

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti spam code:
captcha

Horren van Multisol tegen de beestjes

Beestjes buiten houden met een hor van Multisol

We hebben al heel wat mooie dagen gehad in het voorjaar en ook de afgelopen warme dagen zullen niet snel vergeten. Helaas breng het warme weer ook vaan ongedierte met zich mee en dat willen we natuurlijk buiten de deur houden. Dat kan eenvoudig met een van de horsystemen van Unilux of Multisol. Voor ieder raam/deur is wel een passend systeem te verkrijgen. De raamrolhor is een bijna onzichtbare, maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette meet slechts 38 mm;

Het horrenseizoen gaat van start! | Headlam

het frame kan daarom vaak buiten het zicht geplaatst worden, achter bijvoorbeeld raamdecoratie. Bovendien kan de kleur van de aluminium profielen naar wens worden aangepast. Ook verkrijgbaar in voorzethor of inklemhor.

Ook voor een deur is een hor te plaatsen, deze zijn er in verschillende mogelijkheden. De rolhordeur kenmerkt zich door het gemak, gebruikvriendelijkheid en de duurzaamheid. De japanse vouwoplossing voor grote oppervlakken: De plissé

hordeur. De opvallendste eigenschap van een plissé hordeur is dat het horgaas niet oprolt maar opvouwt. Een hordeur in een schuifpuipui, tuindeur, schuin dakraam of serre? Geen probleem!

Voor meer informatie bent u altijd welkom in onze showroom, open op afspraak ook ‘s avonds. U kunt ook eerst een kijkje nemen op de website van Unilux (www.unilux.nl) of Multisol  (www.multisol.nl).

www.vandenberg-vloeren.nl

06-11396888

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti spam code:
captcha

 

Thuis werken

Nieuwe collectie gordijnen

Het zijn rare tijden zo met het Coronavirus rond wanend in ons land. We proberen met elkaar er het beste van te maken en rekening te houden met elkaar waar we kunnen.

In overleg met de klanten kan ik mijn opdrachten nog uitvoeren en kan ik ook nog klanten ontvangen in de showroom. De aanvragen blijven gelukkig nog steeds binnenkomen. Heel veel klanten komen bij ons terecht, omdat ze bij kennissen een vloer, trap of raambekleding hebben gezien, verzorgd door VanDenBergVloeren en daar heel enthousiast van worden.  Terwijl ik op pad ben, werken mijn vrouw en kinderen vanuit huis. De jongens ontvangen en onderhouden contact via de computer met hun docenten en mijn vrouw onderhoudt haar contact met haar 17 kinderen ook via de computer.

Misschien ben jij ook wel thuis aan het werk en mijmer je tussen de bedrijven door over de inrichting van je huis. is de vloer al aan vervanging toe, wil ik misschien andere bekleding op de trap? en de gordijnen zijn ook wel VanDenBergVloeren on Instagram: “Prachtige in-between in groen of bruin tint. www.vandenberg-vloeren.nl #vandenbergvloeren25 #gordijnen #raambekleding #raamdecoratie #sfeer…”verouderd, misschien maar eens kijken naar een nieuw, eigentijds dessin. Voor al deze zaken kun je bij ons terecht.

En toevallig hebben wij onlangs een nieuwe collectie gordijnen ontvangen. Op Facebook, Instagram en Pinterest staat een aantal voorbeelden. Van Gordijnen tot In-Betweens en mooie vitrages.

Wil je de nieuwe gordijnen zelf bekijken en voelen, dan ben je van harte welkom in de showroom.

Maak snel een afspraak. Drukke werkweek? Dan ben je ook in de avond welkom.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti spam code:
captcha

Januari actie maand!

Actiemaand bij VanDenBergVloeren in Wilnis

Wellicht heeft u het krantje van zwembad de Waterlelie ontvangen. Heeft u onze naam op de achterkant van het krantje al gespot?
Januari is onze actie maand. In deze maand krijgt u 20% korting op alle raambekleding en op een aantal vloeren in onze collectie. Kom snel langs en geniet nog deze maand van de actie!! Vergeet de bon niet mee te nemen.

Kopje Koffie?

Vloer en gordijnen kiezen in alle rust

Mensen komen wel eens langs en verbazen zich dan over onze leuke showroom die zij betreden. Wij helpen je graag op weg bij het kiezen van raambekleding, gordijnen of een vloer. Hoe fijn is het om om het genot van een kopje koffie in alle rust een wel overwogen keuze te maken.
De keuze is reuze! Gordijnen in verschillende stoffen en dessins, vloeren en in verschillende kleuren en materialen en voor verschillende doeleinden. Deze aankopen doe je niet in 5 minuten.

Als je bij ons een afspraak maakt, starten wij altijd met een koffie en luisteren wij naar jouw wensen. Wat zijn je wensen en op welke manier kunnen wij daarin tegemoet komen. Daarna laten wij een aantal mogelijkheden zien en geven we je graag even de tijd om zelf rond te kijken tussen alle stalen in de showroom. Heb je een aantal stalen gevonden waarvan je denkt dat ze bij je passen, dan mag je ze mee naar huis nemen. Wij raden altijd aan om de stalen op verschillende plaatsen in huis neer te hangen of leggen. Op die manier kun je ook goed zien wat lichtinval met je keuze doet.

Visgraat vloer
Mocht je een goed gevoel hebben bij een bepaalde staal, dan maken wij een offerte voor je op, zodat je weet waar je aan toe bent met betrekking de prijs.

Ben je nieuwsgierig geworden en op zoek naar een gedegen en eerlijk advies, dan ben je welkom in onze showroom. Wij zijn open op afspraak.

Maak snel een afspraak. Drukke werkweek? Dan ben je ook in de avond welkom.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti spam code:
captcha

 

Gratis convectie gordijnen en transparanten van Mart Visser

Nieuwe collectie gordijnen en transparanten Mart Visser

Deze maand gratis convectie bij aankoop gordijnen of transparanten!Transparanten in grijstinten en gordijnen en diverse kleuren
In het najaar en de winter wanneer het snel donker wordt, is het fijn om de gordijnen te sluiten en het in huis gezellig te maken. Onze collectie gordijnen en transparanten is uitgebreid met een collectie van Mart Visser. Naast de mooie en rustige grijs- en blauw tinten heeft Mart Visser nu ook een kleurrijke collectie op de markt gebracht. Alles voor een zeer betaalbare prijs.

Ben je op zoek naar een katoenen stof of liever en mooie velours? In combinatie met een transparant gordijnen een hele gave combinatie. Overdag heb je alleen je transparant dicht voor de eerste inkijk. het zonlicht wordt wel doorgelaten. In de namiddag en avond sluit je ook je overgordijnen en kun je genieten van de fijne sfeer in huis.
Je bent welkom in onze showroom om de collectie gordijnen en transparanten te bekijken. Naast de collectie van Mart Visser hebben wij ook nog andere mooie collecties in de showroom.

Tot eind december gratis convectie bij aankoop gordijnen of transparanten!!

Maak snel een afspraak. Drukke werkweek? Dan ben je ook in de avond welkom.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti spam code:
captcha

Gladde vloer reinigen

Vloeren reinigen met gratis wisser

Er wordt gezegd dat PVC vloeren onderhoud vriendelijk zijn, wie wil dat nou niet? Toch is er wel enig onderhoud wel noodzakelijk om de langer van uw PVC vloer te kunnen genieten.

Hieronder volgt een aantal tips om een PVC vloer op de juiste manier te reinigen.

Tip #1: Haal regelmatig een stofzuiger over de vloerSpray mop vloer wisser

Het is onvermijdelijk dat er vuil naar binnen wordt gelopen. Regelmatig stofzuigen is dan ook nodig. Gebruik de borstel kant van de stofzuiger, zodat het zand niet krast over de vloer.
Een goede droogloopmat zorgt ervoor dat het meeste vuil op de mat achterblijft. VanDenbergVloeren heeft een groot assortiment droog- en schoonloopmatten.

Tip #2: Gebruik het juiste reinigingsmiddel

Allesreinigers en andere schoonmaakproducten bevatten stoffen die een vette laag op de vloer achterlaten. Ook kan het gebruik van onjuiste producten de toplaag van uw vloer aantasten.
Gebruik daarom altijd een reinigingsmiddel dat geschikt is voor de betreffende vloer. Deze onderhoudsproducten hebben de juiste samenstelling en geven het beste resultaat vloer uw vloer.

Overigens hoeft dat geen duur product te zijn. Schoonmaak azijn is, als natuur product, ook een heel fijn en veilig reinigingsmiddel. Niet alleen voor PVC maar ook voor andere oppervlaktes en materialen.

Wij hebben een speciale reiniger voor vinyl en PVC dat herstelt en beschermt.

Tip #3: Gebruik een stofwisser voor het vochtig reinigen

Uw vloer vochtig schoonmaken met een stofwisser. De wisser onder de voet moet je regelmatig tijdens het schoonmaken uitspoelen. Zo blijft er minder vuil achter in de dweil. Tegenwoordig kun je ook een wisser kopen met ingebouwde sprayfunctie. Hiermee kunt je het vocht eenvoudig doseren.

Actie!! Bij aankoop van een PVC vloer krijg je een vloerwisser met spray functie helemaal gratis!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti spam code:
captcha

Vloer reinigen met gratis wisser

Gratis vloerwisser met sprayfunctie bij aankoop PVC vloer!

Er wordt gezegd dat PVC vloeren onderhoud vriendelijk zijn, wie wil dat nou niet? Toch is er wel enig onderhoud wel noodzakelijk om de langer van uw PVC vloer te kunnen genieten.

Hieronder volgt een aantal tips om een PVC vloer op de juiste manier te reinigen.

Spray mop vloer wisser

Tip #1: Haal regelmatig een stofzuiger over de vloer

Het is onvermijdelijk dat er vuil naar binnen wordt gelopen. Regelmatig stofzuigen is dan ook nodig. Gebruik de borstel kant van de stofzuiger, zodat het zand niet krast over de vloer.

 

Een goede droogloopmat zorgt ervoor dat het meeste vuil op de mat achterblijft. VanDenbergVloeren heeft een groot assortiment droog- en schoonloopmatten.

Tip #2: Gebruik het juiste reinigingsmiddel

 Allesreinigers en andere schoonmaakproducten bevatten stoffen die een vette laag op de vloer achterlaten. Ook kan het gebruik van onjuiste producten de toplaag van uw vloer aantasten.

Gebruik daarom altijd een reinigingsmiddel dat geschikt is voor de betreffende vloer. Deze onderhoudsproducten hebben de juiste samenstelling en geven het beste resultaat vloer uw vloer.

Overigens hoeft dat geen duur product te zijn. Schoonmaak azijn is, als natuur product, ook een heel fijn en veilig reinigingsmiddel. Niet alleen voor PVC maar ook voor andere oppervlaktes en materialen.

Wij hebben een speciale reiniger voor vinyl en PVC dat herstelt en beschermt.

Tip #3: Gebruik een stofwisser voor het vochtig reinigen

Uw vloer vochtig schoonmaken met een stofwisser. De wisser onder de voet moet je regelmatig tijdens het schoonmaken uitspoelen. Zo blijft er minder vuil achter in de dweil. Tegenwoordig kun je ook een wisser kopen met ingebouwde sprayfunctie. Hiermee kunt je het vocht eenvoudig doseren.

 

20% korting op alle raambekleding

Sfeer maken met raambekleding

20% Korting in Oktober!

Mart Visser Gordijnen

De herfst staat voor de deur, de dagen worden weer korter en frisser. We gaan meer tijd in huis doorbrengen en dan is niets fijner dan een goede sfeer. Raambekleding draagt zeker bij aan een fijne sfeer in huis. ‘s Avonds op de bank, in-between gordijnen dicht, laten nog net wat licht van de maan door. Of een mooie houten jaloezie in combinatie met mooie gordijnen. Ook voor rol- en vouwgordijnen, plissés, duettes of een duo shade ben je bij VanDenBergVloeren aan het juiste adres!

Als je in Oktober bij ons raambekleding bestelt, krijg je 20% korting. Ook ligt er dan een leuk presentje voor je klaar! Redenen genoeg om in ieder geval even langs te komen. Natuurlijk ben je ook welkom om gewoon even rond te kijken en je te laten inspireren op het gebied van vloer- en raambekleding.

Bel even voor een afspraak, ook in de avond is het mogelijk om een afspraak te maken.

Investeren is innoveren

Egaliseren met de Collomixer

Voor het aanbrengen van onder andere PVC is het nodig dat er een strakke basisvloer wordt aangelegd. Over de zandcement dekvloer brengen we een dun laagje egaline aan, hier overheen wordt het PVC verlijmd. Een egale ondervloer zorgt ook voor een langere levensduur van het eindproduct dat erover heen komt. Hierbij kun je denken aan PVC, tapijt of Marmoleum.

Sjouwen met emmers water, afmeten van de hoeveelheid en daarna uitgieten van emmers egaline is verleden tijd.

Met onze nieuwe aanwinst, een mobiele mengmachine voor gietvloeren, gaat het proces van egaliseren een stuk sneller en makkelijker. De mengmachine mengt grote hoeveelheden in een keer en door zijn wendbaarheid kun je hem rijden naar de plek waar hij nodig is.