Druk deze zomer

Druk deze zomer

Een rustige zomer? Gelukkig niet voor VanDenBergVloeren. Ons bedrijf loopt als een trein en dat is te danken aan de eerlijke kwaliteit waar wij voor staan en de kleinschaligheid van ons bedrijf. Ik verkoop alleen producten waar ik achter sta, zodat ik de kwaliteit kan garanderen. Ik probeer altijd met de klant mee te denken en aan zijn/haar wensen tegemoet te komen en te zorgen voor een mooi en kwalitatief eindresultaat.

Alles hebben wij in eigen beheer, van advies, verkoop tot het leggen van de vloeren en raambekleding. Dit heeft als voordeel dat ik precies weet wat ik moet verkopen als een klant met een bepaalde vraag komt. Ook fijn voor de klant dat wij elkaar al hebben ontmoet tijdens het advies en verkoop proces, als ik de producten kom leveren en installeren.

Van den Berg Vloeren

Wist u dat wij onze collectie raambekleding hebben uitgebreid? Kom gerust even langs om de mogelijkheden te bekijken.

Wij zijn open op afspraak, eventueel ook in de avond.

Groetjes, Hans van den Berg
06-11396888

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam code:
  captcha

   

  Nieuwe collectie gordijnen

  Gordijnen: eyecatcher en verantwoord

  Zoek jij naar rust in jouw woning of ben je op zoek naar duurzame producten?

  Gordijnen zijn onmisbaar in de woning. Ze kunnen zorgen voor sfeer, privacy en functioneren als zonwering. Bij VanDenBergVloeren is er volop keuze in gordijnen en raambekleding. Een eyecatcher in jouw woning!

  In deze drukke tijd is het fijn om prikels buiten te sluiten. Gordijnen spelen hierbij een grote rol, zij kunnen zorgen voor rust in je interieur. VanDenBergVloeren heeft een grote collectie raambekleding in de showroom van diverse merken. De verschillende stoffen en desins zorgen dat er voor ieder interieur een passend gordijnstof is.

  Duurzaamheid speelt ook bij ons een grote rol, diverse gordijnstoffen zijn tegenwoordig recyclebaar of worden gemaakt van gerecycled materiaal. De gehele serie stoffen van de Supernatural collectie van Vadain is gemaakt van gerecyclede materialen, zoals restanten van wol, acrylkatoen of PET.

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak een afspraak en laat u informeren. Ook ’s avonds mogelijk om een afspraak te maken.

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Onderwerp

   Uw bericht

   Anti spam code:
   captcha

   VanDenBergVloeren, duurzaam en milieubewust!

   2022, Een mooi jaar voor nieuwe kansen voor VanDenBergVloeren! Wij gaan op zoek naar innovatie en vernieuwing, daarbij mogen we het milieu en verduurzaming niet vergeten. Onze collectie gordijnen van Vadain is daar een mooi voorbeeld van. De gordijnen zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen, waardoor er maar liefst 54% minder co2 uitstoot is tijdens de productie van de stoffen. Niet alleen de duurzame productie van de stoffen draagt bij aan het milieu, ook de manier van confectie en vervoer van de gordijnen draagt bij aan de verduurzaming en sociaal ondernemen. VanDenBergVloeren

   De collectie van Re-Think van Vadain staat voor duurzaam en sociaal ondernemen, daar dragen wij graag aan bij.

   Kom gerust bij ons langs om de collectie gordijnen en raambekleding te bekijken. VanDenbergVloeren staat voor u klaar met gedegen advies en koffie!!

   info@vandenberg-vloeren.nl
   06-11396888
   Insta#vandenbergvloeren25

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Anti spam code:
    captcha

    Cacao en Marmoleum?

    Cacao en Marmoleum?

     

    De vloer in jouw huis heeft heel wat te verduren, er worden dagelijks heel wat stappen op gezet, over gerend, gedanst en op gespeeld. Belangrijk dus dat een vloer degelijk en solide is zodat hij jarenlang mee kan gaan. PVC, een houten vloer of een gietvloer zijn ons wel bekend. Heb je weleens gedacht aan Marmoleum? Naast milieuvriendelijk ook strak en warm tegelijk. Marmoleum bestaat uit natuurlijk materiaal: houtmeel, hars, kalk, lijnolie en jute.

    Marmoleum van Forbo is geschikt om vloerverwarming onder te leggen, dit zorgt voor een hele aangename, warme vloer.

    Tegenwoordig is marmoleum in een hele grote range aan kleuren te verkrijgen. Niet alleen meer in de gevlamde variant, maar ook in effen kleuren. Zo krijg je een vloer die erg lijkt op een gietvloer.

    Weetje: er is een collectie Marmoleum waarin cacaoschillen zijn verwerkt. Deze cacao komt van onze eigen Zaanse chocoladefabriek!!

    Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak een afspraak en laat u informeren. Ook ’s avonds mogelijk om een afspraak te maken.

     Uw naam (verplicht)

     Uw email (verplicht)

     Onderwerp

     Uw bericht

     Anti spam code:
     captcha

      

      

     Volledige woningstoffering

     Vloeren, gordijnen en raambekleding

     Bij VanDenBergVloeren kunt u terecht voor alles op het gebied van woningstoffering. Wij hebben mooie collecties op het gebied van vloeren, gordijnen en raambekleding. In onze showroom heten wij u welkom en vertellen wij u graag het een en ander over de verschillende materialen en kwaliteiten.
     Onze collectie PVC vloeren van Moduleo is uitgebreid met een aantal mooie kleuren. Ook Tarkett en Forbo zijn aanwezig in de showroom. Ook voor de stoffering van een trap kunt ons bij ons terecht.

     Op het gebied van raambekleding en gordijnen hangt de betaalbare collectie van Mart Visser klaar, samen met Headlam, Lifestyle en Multisol. Een zeer divers aanbod, tegelijkertijd ook niet overweldigend, zodat u niet wordt overspoeld met kleuren en stijlen.
     Is uw ondervloer erg beschadigd, dan kunnen wij de vloer weer aan helen een voorbereiden op de nieuwe vloerbedekking.
     Voor informatie kunt u ons altijd bellen of een afspraak maken in de showroom.

     Groetjes, Hans van den Berg

     06-11396888

      Uw naam (verplicht)

      Uw email (verplicht)

      Onderwerp

      Uw bericht

      Anti spam code:
      captcha

      Horren van Multisol tegen de beestjes

      Beestjes buiten houden met een hor van Multisol

      We hebben al heel wat mooie dagen gehad in het voorjaar en ook de afgelopen warme dagen zullen niet snel vergeten. Helaas breng het warme weer ook vaan ongedierte met zich mee en dat willen we natuurlijk buiten de deur houden. Dat kan eenvoudig met een van de horsystemen van Unilux of Multisol. Voor ieder raam/deur is wel een passend systeem te verkrijgen. De raamrolhor is een bijna onzichtbare, maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette meet slechts 38 mm;

      Het horrenseizoen gaat van start! | Headlam

      het frame kan daarom vaak buiten het zicht geplaatst worden, achter bijvoorbeeld raamdecoratie. Bovendien kan de kleur van de aluminium profielen naar wens worden aangepast. Ook verkrijgbaar in voorzethor of inklemhor.

      Ook voor een deur is een hor te plaatsen, deze zijn er in verschillende mogelijkheden. De rolhordeur kenmerkt zich door het gemak, gebruikvriendelijkheid en de duurzaamheid. De japanse vouwoplossing voor grote oppervlakken: De plissé

      hordeur. De opvallendste eigenschap van een plissé hordeur is dat het horgaas niet oprolt maar opvouwt. Een hordeur in een schuifpuipui, tuindeur, schuin dakraam of serre? Geen probleem!

      Voor meer informatie bent u altijd welkom in onze showroom, open op afspraak ook ’s avonds. U kunt ook eerst een kijkje nemen op de website van Unilux (www.unilux.nl) of Multisol  (www.multisol.nl).

      www.vandenberg-vloeren.nl

      06-11396888

       Uw naam (verplicht)

       Uw email (verplicht)

       Onderwerp

       Uw bericht

       Anti spam code:
       captcha

        

       Thuis werken

       Nieuwe collectie gordijnen

       Het zijn rare tijden zo met het Coronavirus rond wanend in ons land. We proberen met elkaar er het beste van te maken en rekening te houden met elkaar waar we kunnen.

       In overleg met de klanten kan ik mijn opdrachten nog uitvoeren en kan ik ook nog klanten ontvangen in de showroom. De aanvragen blijven gelukkig nog steeds binnenkomen. Heel veel klanten komen bij ons terecht, omdat ze bij kennissen een vloer, trap of raambekleding hebben gezien, verzorgd door VanDenBergVloeren en daar heel enthousiast van worden.  Terwijl ik op pad ben, werken mijn vrouw en kinderen vanuit huis. De jongens ontvangen en onderhouden contact via de computer met hun docenten en mijn vrouw onderhoudt haar contact met haar 17 kinderen ook via de computer.

       Misschien ben jij ook wel thuis aan het werk en mijmer je tussen de bedrijven door over de inrichting van je huis. is de vloer al aan vervanging toe, wil ik misschien andere bekleding op de trap? en de gordijnen zijn ook wel VanDenBergVloeren on Instagram: “Prachtige in-between in groen of bruin tint. www.vandenberg-vloeren.nl #vandenbergvloeren25 #gordijnen #raambekleding #raamdecoratie #sfeer…”verouderd, misschien maar eens kijken naar een nieuw, eigentijds dessin. Voor al deze zaken kun je bij ons terecht.

       En toevallig hebben wij onlangs een nieuwe collectie gordijnen ontvangen. Op Facebook, Instagram en Pinterest staat een aantal voorbeelden. Van Gordijnen tot In-Betweens en mooie vitrages.

       Wil je de nieuwe gordijnen zelf bekijken en voelen, dan ben je van harte welkom in de showroom.

       Maak snel een afspraak. Drukke werkweek? Dan ben je ook in de avond welkom.

        Uw naam (verplicht)

        Uw email (verplicht)

        Onderwerp

        Uw bericht

        Anti spam code:
        captcha

        Januari actie maand!

        Actiemaand bij VanDenBergVloeren in Wilnis

        Wellicht heeft u het krantje van zwembad de Waterlelie ontvangen. Heeft u onze naam op de achterkant van het krantje al gespot?
        Januari is onze actie maand. In deze maand krijgt u 20% korting op alle raambekleding en op een aantal vloeren in onze collectie. Kom snel langs en geniet nog deze maand van de actie!! Vergeet de bon niet mee te nemen.

        Kopje Koffie?

        Vloer en gordijnen kiezen in alle rust

        Mensen komen wel eens langs en verbazen zich dan over onze leuke showroom die zij betreden. Wij helpen je graag op weg bij het kiezen van raambekleding, gordijnen of een vloer. Hoe fijn is het om om het genot van een kopje koffie in alle rust een wel overwogen keuze te maken.
        De keuze is reuze! Gordijnen in verschillende stoffen en dessins, vloeren en in verschillende kleuren en materialen en voor verschillende doeleinden. Deze aankopen doe je niet in 5 minuten.

        Als je bij ons een afspraak maakt, starten wij altijd met een koffie en luisteren wij naar jouw wensen. Wat zijn je wensen en op welke manier kunnen wij daarin tegemoet komen. Daarna laten wij een aantal mogelijkheden zien en geven we je graag even de tijd om zelf rond te kijken tussen alle stalen in de showroom. Heb je een aantal stalen gevonden waarvan je denkt dat ze bij je passen, dan mag je ze mee naar huis nemen. Wij raden altijd aan om de stalen op verschillende plaatsen in huis neer te hangen of leggen. Op die manier kun je ook goed zien wat lichtinval met je keuze doet.

        Visgraat vloer
        Mocht je een goed gevoel hebben bij een bepaalde staal, dan maken wij een offerte voor je op, zodat je weet waar je aan toe bent met betrekking de prijs.

        Ben je nieuwsgierig geworden en op zoek naar een gedegen en eerlijk advies, dan ben je welkom in onze showroom. Wij zijn open op afspraak.

        Maak snel een afspraak. Drukke werkweek? Dan ben je ook in de avond welkom.

         Uw naam (verplicht)

         Uw email (verplicht)

         Onderwerp

         Uw bericht

         Anti spam code:
         captcha

          

         Gratis convectie gordijnen en transparanten van Mart Visser

         Nieuwe collectie gordijnen en transparanten Mart Visser

         Deze maand gratis convectie bij aankoop gordijnen of transparanten!Transparanten in grijstinten en gordijnen en diverse kleuren
         In het najaar en de winter wanneer het snel donker wordt, is het fijn om de gordijnen te sluiten en het in huis gezellig te maken. Onze collectie gordijnen en transparanten is uitgebreid met een collectie van Mart Visser. Naast de mooie en rustige grijs- en blauw tinten heeft Mart Visser nu ook een kleurrijke collectie op de markt gebracht. Alles voor een zeer betaalbare prijs.

         Ben je op zoek naar een katoenen stof of liever en mooie velours? In combinatie met een transparant gordijnen een hele gave combinatie. Overdag heb je alleen je transparant dicht voor de eerste inkijk. het zonlicht wordt wel doorgelaten. In de namiddag en avond sluit je ook je overgordijnen en kun je genieten van de fijne sfeer in huis.
         Je bent welkom in onze showroom om de collectie gordijnen en transparanten te bekijken. Naast de collectie van Mart Visser hebben wij ook nog andere mooie collecties in de showroom.

         Tot eind december gratis convectie bij aankoop gordijnen of transparanten!!

         Maak snel een afspraak. Drukke werkweek? Dan ben je ook in de avond welkom.

          Uw naam (verplicht)

          Uw email (verplicht)

          Onderwerp

          Uw bericht

          Anti spam code:
          captcha