De vloer is een belangrijk onderdeel van uw woning en een echte eyecatcher. Het is daarom wel zo prettig om een vloer te kiezen die bij uw woning past en die vakkundig gelegd is. Hierdoor kunt u jarenlang probleemloos van uw vloer genieten. Eén van de mogelijke vloeroplossingen is vinyl, een veelzijdige vloer die vele mogelijkheden biedt.

Bent u op zoek naar een nieuwe vinylvloer? Kies dan voor Van den Berg Vloeren, dé specialist in vinylvloeren in de regio Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Abcoude, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, De Kwakel, Alphen aan den Rijn, Nieuwveen, Nieuwkoop en Ter Aar.

Eigenschappen van vinyl

Vinyl is één van de meest veelzijdige producten op het gebied van vloeroplossingen. De vloeren zijn effen, hebben een goede isolerende werking en zijn bovendien eenvoudig schoon te maken. Daarnaast is de keuze in dessins nagenoeg oneindig, waardoor u altijd een ontwerp kunt uitkiezen dat aansluit bij uw smaak en wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vinylvloer met een houten of stenen dessin, maar ook voor een vloer met een monochroom of metalen dessin. Tot slot zijn vinylvloeren zeer betaalbaar.

De voordelen van vinyl op een rijtje:

  • Goed isolerend
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Geluiddempend
  • Gaat lang mee
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Ruime keuze uit dessins
  • Betaalbaar

PVC in plaats van vinyl

Heeft u iets meer geld te besteden en vindt u kwaliteit het belangrijkst? Dan kunt u ook voor PVC vloeren kiezen. PVC vloeren hebben veel overeenkomsten met vinylvloeren, alleen zijn deze vloeren van nog betere kwaliteit. Zo zijn PVC vloeren over het algemeen duurzamer dan vinylvloeren (ze gaan langer mee), dempen ze beter geluid en houden ze langer hun kleur vast. Daarnaast zijn PVC vloeren geschikter voor intensief gebruikte ruimten. Dus zoekt u een kwalitatief hoogwaardige vloer, die lang meegaat, lang mooi blijft en tegen intensief gebruik bestand is? In dat geval is een PVC vloer een goede optie.

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over vinylvloeren of PVC vloeren, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste vloer!