Gordijnen Mart Visser

Raambekleding is erg belangrijk voor de sfeer in uw ruimte. Naast de sfeer die de raambekleding met zich mee brengt moet het ook functioneel zijn. Per ruimte zijn er verschillende punten waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van de juiste raambekleding. Welke woonstijl heeft de ruimte? Moet de ruimte verduisterd worden? Betreft het een vochtige ruimte. Niet alle soorten raambekleding zijn geschikt voor iedere ruimte of voor ieder doel. Kiezen uit de verschillende producten kan lastig zijn, daarom hebben wij hieronder alle populaire soorten raambekleding en hun unieke eigenschappen voor u beschreven. Wilt u meer weten, kom dan bij ons  langs of neem contact met ons op. Naast een decoratieve functie van raambekleding heeft binnen zonwering juist de functie van zonwering. Vaak adviseren wij dan ook een type binnen zonwering als extra ondersteuning te combineren met uw raambekleding.

Gordijnen

Gordijnen voorkomen dat iemand naar binnen kijkt, vermijden dat er teveel licht naar binnenkomt, verbeteren de akoestiek van een ruimte en isoleren de kamer. Maar de belangrijkste eigenschap van gordijnen is het maken van sfeer in de ruimte. Ze maken het gezellig als het buiten donker is. Wij laten u graag de mogelijkheden zien in onze showroom. De collectie van Vadain en Mart Visser hangt voor u klaar!

Na het kiezen van een gordijnstof is de confectie ook belangrijk. Wordt het gordijn opgehangen aan ringen of aan een rails? Een transparante stof krijgt een extra sierlijke en elegante uitstraling als u er een extra hoge plooi aan toevoegt. Kies ook eens voor een aantal extra meters van de gekozen gordijnstof en laat hiervan mooie kussens maken om de sfeer ook verder door te voeren in uw interieur.

Duo Shades

Met Duo Shades kunt u spelen met licht en geven uw huis een strakke look. Door een inventief systeem kunt u iedere gewenste lichtinval creëren. Het filtert op een mooie manier het daglicht en beschermt tegen de zon wanneer u dat nodig vindt. Het rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te verschuiven, kunt u zelf de lichtinval bepalen; van uitzicht tot volledige privacy. Ze zijn geschikt voor vrijwel iedere ruimte.

Rolgordijnen

Subtiel filteren van licht in combinatie met een decoratieve manier van raambekleding of het volledig buitensluiten van licht? Met een rolgordijn vind u altijd een passende oplossing. In onze uitgebreide rolgordijncollectie vind u altijd een passende en sfeervolle oplossing. Van transparant en exclusieve dessins tot verduisterende stoffen, er zijn vele mogelijkheden.

Houten Jaloezieën

Houten Jaloezieën hebben een warme en luxe uitstraling. Ze hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën met een eigentijds karakter. U zorgt zelf voor de perfectie lichtinval. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in de breedtes 50 mm, 35mm en 25mm eventueel te combineren met diverse kleuren ladderband. Ook leverbaar zonder het brede ladderband.

Aluminium jaloezieën

Altijd een praktische oplossing tegen de zon. De lichtinval is gemakkelijk zelf in te stellen met de bedieningsstang. Het optrekken en laten zakken van het systeem wordt eenvoudig met een koord bediend. Zo zijn beide bedieningssystemen makkelijk van elkaar te onderscheiden. Ook leverbaar in diverse breedtes en meer dan 5o kleuren!

Plissé / Duette

Plissé gordijnen bestaan uit een enkel geplisseerde (gevouwen) stof met gelijkmatige plooien van 20mm. U kunt deze fijne vouwgordijnen verkrijgen in verschillende uitvoeringen; alleen van boven naar beneden bedienbaar of zowel naar boven en beneden te bedienen. Zo kunt u dus uw plissé gordijn naar beneden laten zakken van bovenaf om zo u inkijk van buitenaf te beperken, maar nog wel optimaal te genieten van de lichtinval. In onze showroom kunt u deze zonwering bekijken en ervaren.

Meer weten? Neem contact met ons op!

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!