laminaatvloer

Op zoek naar hoogwaardig laminaat voor een schappelijke prijs? Kies dan voor een laminaatvloer van Van den Berg Vloeren. Wij zorgen voor een professioneel gelegde vloer waar u jarenlang probleemloos van kunt genieten. Wij leggen vooral vloeren in de regio Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Abcoude, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, De Kwakel, Alphen aan den Rijn, Nieuwveen, Nieuwkoop en Ter Aar.

Als u nog niet precies weet wat voor laminaat u wilt laten leggen, dan bent u natuurlijk meer dan welkom in onze showroom in Wilnis. Hier kunnen we u een groot aantal voorbeelden laten zien en u voorzien van vakkundig en eerlijk advies. We geven u graag onze volle aandacht, daarom is de showroom alleen te bezoeken op afspraak.

Waarom laminaat laten leggen?

Een vloer, zeker één van kwaliteitslaminaat, kiest u doorgaans voor langere tijd. Dan is het toch bijzonder prettig als de vloer echt goed is gelegd. U maakt er immers dagelijks gebruik van. Laat uw vloer daarom leggen door de vakman. Van den Berg Vloeren heeft de kunde en ervaring (sinds 1939) om uw vloer naar volle tevredenheid te leggen. En dat alles tegen een verrassend scherp tarief.

Laminaat laten leggen – merken

Van den Berg Vloeren werkt het liefst met kwaliteitsproducten. Daarom werken wij onder andere met de producten van deze merken: Meister laminaat, Quickstep, Ambiant en BerryAlloc. Naast deze houten varianten kunt u ook kiezen voor een duurzame PVC vloer.

Voorbeelden

Laminaat laten leggen – werkgebied

Door onze centrale ligging in Wilnis komen wij vooral in de volgende regio’s: Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Abcoude, Uithoorn, Aalsmeer, De Kwakel, Alphen aan den Rijn, Nieuwveen, Nieuwkoop en Ter Aar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, een vrijblijvende offerte aanvragen of direct een afspraak maken voor het laten leggen van uw laminaat? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag een vrijblijvende offerte aan