Van Den Berg Vloeren, het adres voor een betaalbare topvloer…

vandenbergvloeren-hansvdbergEen vloer is een van de grote eye catchers in een woning. Van Den Berg Vloeren zorgt voor een vakkundig gelegde vloer waar u jarenlang probleemloos van kunt genieten. We bieden een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige producten in de meest uiteenlopende uitvoeringen: PVC vloeren en tegels, tapijt en tapijttegels, Liquid vloeren, laminaat,  marmoleum en vinyl. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

In onze vernieuwde showroom kunt u nu ook terecht voor gordijnen en diverse andere raambekleding. Onze collectie gordijnen van Mart Visser en Vadain wordt regelmatig vervangen naar de nieuwste trends.

Bij Van Den Berg Vloeren kunt u nog rekenen op ouderwets degelijke service, eerlijk advies en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Onze showroom, waar u een groot aantal voorbeelden en stalen kunt bekijken, is goed bereikbaar en u kunt er gratis parkeren. Maak voor uw bezoek (ook mogelijk in de avonden) wel even een afspraak. De koffie staat klaar!

Daarnaast kunt u ook bij Van Den Berg Vloeren terecht voor het bekleden van trappen.

We leggen vloeren van onder andere de volgende topmerken: Tarkett, M-Flor,Moduleo, Bodiax, Terdex, Dura Floor en diverse andere merken.

Hebt u vragen of wilt u gratis en vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Geschiedenis: vakmanschap sinds 1939

Opa Anton van den Berg is begonnen in 1939 met de woninginrichting in Vinkeveen aan de Herenweg 7. Start met traplopers, vinyl en marmoleum. Tapijt bestond toen nog niet op groot formaat. In de jaren ‘60 is hij verhuisd naar het stationsgebouw in Vinkeveen. Daar werd de showroom uitgebreid.

In 1968 vond de verhuizing plaats naar de Herenweg 129. Dit pand was groter dan de vorige zaak en had meer mogelijkheden om te groeien. Het bedrijf richtte zich steeds meer op de woninginrichting en woningstoffering. Door de groeiende collectie tapijt werd de vraag ernaar steeds groter.

In 1976 werd het bedrijf overgenomen/voortgezet door Marius van den Berg. Gedurende de jaren ‘70/’80 was tapijt helemaal hip. Overal werd het op geplakt. Niet alleen op de vloer, maar ook de muren en plafond werden van tapijt voorzien.

In de jaren ‘80 kwam ik (Hans van den Berg) in beeld en werkte mee in het bedrijf met allerlei hand- en span diensten. Rails buigen, knippen stofzuigen enzovoorts. Dus echt vanaf onderaan begonnen om het stoffeerdersvak echt goed te leren.

Mede door het volgen van een aantal opleidingen op het gebied van de woningstoffering, heb ik de afgelopen jaren veel kennis en kunde vergaard.

Sinds 2010 werk ik als zelfstandig woningstoffeerder. Ik lever en leg vloeren, bekleed trappen en verzorg raamdecoratie en horren. Ik werk graag met degelijke materialen en producten, wat uiteindelijk het resultaat ten goede komt.

Altijd het best mogelijke resultaat voor de beste prijs!