vloer bedrijfspand

Is uw bedrijfspand na jarenlang intensief gebruik toe aan een nieuwe vloer? Maak dan gebruik van de diensten van Van den Berg Vloeren. Wij leveren en leggen vloeren voor de zakelijke markt. Een vloer is bepalend voor het interieur en daarmee ook voor de uitstraling van uw bedrijfspand of werkruimte. Voor elk bedrijf en budget heeft Van den Berg Vloeren een passende vloer.

Wij leveren en leggen betaalbare topvloeren in de regio Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Abcoude, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, De Kwakel, Alphen aan den Rijn, Nieuwveen, Nieuwkoop en Ter Aar.

Vloermaterialen bedrijfspand

Een vloer in een bedrijfspand moet tegen een stootje kunnen en daarom gebruiken wij uitsluitend vloeren die zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een onderhoudsvrije PVC vloer of een vloer van degelijke tapijttegels.

Wij leveren en leggen onder andere:

  • PVC vloeren in verschillende uitvoeringen
  • Tapijt en tapijttegels
  • Alle soorten hoogwaardig laminaat
  • Marmoleum
  • Grastapijt

Evenement

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid of een evenement op het programma staan en heeft u een geschikte vloer nodig? Ook dan bent u bij Van den Berg Vloeren aan het juiste adres. Wij leggen de meest geschikte vloer en houden hierbij uiteraard rekening met brandveiligheid en andere veiligheidseisen die aan de vloer worden gesteld.

Offerte vloer bedrijfspand

Bij Van den Berg begrijpen wij dat u van tevoren duidelijke en heldere inzage wilt hebben in de kosten van uw nieuwe vloer. U kunt daarom bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. En als u nog geen keuze heeft kunnen maken, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom. Hier kunt u verschillende vloeren bekijken die bedoeld zijn voor de zakelijke markt. Bezichtiging van onze showroom in Wilnis is desgewenst in de avonduren mogelijk.

Bedrijfsstoffering

Naast het leggen van vloeren in bedrijfspanden is Van Den Berg ook hét adres voor andere bedrijfsstoffering, raamdecoraties en het aanbrengen van horren.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over vloeren voor bedrijfspanden of over bedrijfsstoffering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord met eerlijk en deskundig advies.