Niet alleen de vloeren, maar ook de trappen in uw huis verdienen aandacht. Zo kan een trap, bij binnenkomst in een hal, erg opvallen. Een mooi afgewerkte trap geeft dan een goede eerste indruk. Er zijn verschillende mogelijkheden om een trap op een mooie manier onderdeel van uw woning te laten zijn. Wanneer u uw trap een nieuw aanzien wilt geven, kunt u terecht bij Van den Berg Vloeren. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het bekleden van trappen.

Trap laten bekleden met tapijt

Eén van de manieren om uw trap te bekleden, is door gebruik te maken van tapijt. Dit materiaal is om een aantal redenen bij uitstek geschikt voor trappen. Zo is tapijt geluiddempend, wat zeker in tussenwoningen erg prettig kan zijn, en is het een veilig materiaal.

Er is veel keuze wat betreft kleur en soort tapijt. Door de kleur van de trap te combineren met de vloer van de hal of gang, kunt u prachtige overgangen creëren. Afhankelijk van een open of gesloten trap, kunt u kiezen voor rondom beklede treden en voor bekleding van stootborden. En wilt u de trap helemaal een chic of modern uiterlijk geven, dan is een traploper ook mogelijk.

 

Andere vormen van trapbekleding

Naast trapbekledingen van tapijt, heeft u bij Van den Berg Vloeren ook de keuze andere vormen van trapbekleding. Heeft u bijvoorbeeld al PVC vloeren in huis liggen, of wilt u deze laten leggen? In dat geval kunt u ook kiezen voor trapbekleding gemaakt van PVC. Van den Berg Vloeren kan uw trappen ook met dergelijke materialen bekleden.

Meer informatie over het bekleden van trappen?

Wilt u graag meer informatie over het bekleden van trappen of over de mogelijkheden bij Van den Berg Vloeren? Kijk dan op onze pagina over trapbekleding of neem gerust contact met ons op. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Van den Berg voorziet u graag van eerlijk, gedegen en professioneel advies en helpt u graag met uw trapbekleding.

Vraag een vrijblijvende offerte aan