Bent u op zoek naar een bedrijf om een nieuwe vloer te laten leggen? Van den Berg vloeren staat voor u klaar! Wij hebben een groot aantal verschillende soorten vloeren. Wij weten als geen ander dat uw vloer een van de eyecatchers van uw woning is. Een vloer kan zelfs een beetje de sfeer bepalen. Denk daarom goed na over hoe u wilt dat uw vloer eruit komt te zien. Wij adviseren u hier natuurlijk graag over. Wij leggen en leveren vloeren in woningen en bedrijfspanden. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw vloer perfect gelegd wordt, en zij gaan pas de deur uit als u tevreden bent.

 

Welk type vloer moet ik kiezen?

Het kiezen van een vloersoort is volledig uw eigen keuze. Niets is goed of fout. U kunt voor een praktische oplossing kiezen, maar ook voor wat het beste bij uw interieur past. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze, maar uiteindelijk zullen uw wensen natuurlijk de doorslag geven. Wij hebben een groot assortiment vloeren van onder andere hout, tapijt, of laminaat.

 

Hiernaast hebben wij een ruim aanbod aan PVC vloeren, die bekend staan om hun duurzaamheid en gemakkelijke onderhoud. Een vergelijkbaar, maar goedkoper alternatief voor PVC is een vinylvloer. Al onze vloeren hebben een lange levensduur, een goede prijs-kwaliteitverhouding en de ontwerpmogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

 

Waarom kiezen voor Van den Berg vloeren?

Wanneer u een nieuwe vloer wilt laten leggen wilt u er zeker van zijn dat dit op een goede, en snelle manier gebeurt. Daarom bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk rekenen op service op maat, eerlijk advies, en de beste prijs-kwaliteit verhouding. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, of langskomen in onze showroom.

 

Nieuwe vloer laten leggen? Neem contact op!

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ook verwelkomen we u graag in onze showroom op afspraak. Wij nemen ruim de tijd voor u en zullen er alles aan doen zodat u met een tevreden gevoel de deur uit loopt.