Wel of niet trap bekleden met vloerbedekking? U kunt twee kanten op gaan. U kunt het ofwel maken ofwel kraken. Want de trapbekleding koopt u niet alleen om het uiterlijk van uw trap op te leuken, het brengt nog meer functies met zich mee die u in overweging moet nemen. Trapbekleding die aan de bijbehorende kwaliteitsnormen voldoet zorgt er namelijk voor dat u niet kan uitglijden en bovendien werkt het geluiddempend. De trap op en af rennen kan met Van den Berg Vloeren zonder dat het uw veiligheid en de rust van een ander in de weg staat!

Vloer- en trapbekleding combineren

Besluit u om vloerbedekking op de trap te laten leggen? Dan kunt u kiezen voor een opvallend patroon of juist voor een stijl dat aansluit op het huidige interieur. Van den Berg Vloeren biedt nagenoeg onbeperkte keuze uit kleuren en materialen van verschillende topmerken. Bovendien kunnen wij ook de treden, stootborden en trapbomen (zijkanten) stofferen, in allerlei varianten. U kunt alle kanten op!

Wat bedragen de kosten voor trap bekleden met vloerbedekking?

De kosten hangen volledig af van de oppervlakte van uw trap en het materiaal dat u voor ogen heeft. Overweegt u om uw trap te bekleden met vloerbedekking? Laat het dan weten. Niet alleen maken wij een vrijblijvende offerte, maar ook kunnen wij u direct een aantal voorbeelden laten zien waaruit u kunt kiezen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in de vloerbedekking die Van Den Berg Vloeren u te bieden heeft? Of wilt u meer informatie over één van onze andere diensten waarmee wij u kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit doet u eenvoudig door middel van het contactformulier. Nadat u deze heeft ingevuld komen wij hier zo spoedig mogelijk op terug. Wij staan graag voor u klaar!