Woont u in Amstelveen en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die uw trap opnieuw kan bekleden? Dan bent u bij Van Den Berg Vloeren aan het juiste adres! Wij kunnen uw trap vakkundig stofferen met ieder gewenst materiaal.

Verschillende mogelijkheden

Indien u er voor kiest om uw trap te laten bekleden door Van Den Berg Vloeren kunt u kiezen uit een grote hoeveelheid kleuren en stoffen van verschillende topmerken. Zo vindt u altijd de kleur die het beste bij uw interieur past! Heeft u een open trap? Dan kunnen wij uw trap bekleden met PVC vloerdelen. Ook wanneer u een mooie houten trap heeft maar toch het geluid wilt dempen kunnen wij u helpen. Wij hebben namelijk verschillende soorten traplopers in ons assortiment.

Duurzame materialen

Bij Van Den Berg Vloeren maken we uitsluitend gebruik van degelijke en duurzame materialen. Onze kwaliteitsmaterialen zijn tevens geluiddempend en zullen u niet snel uit laten glijden. Wilt u graag een trap die langer meegaat? Kies dan voor een combinatie van ondertapijt en tapijt. Zo verlengt u gegarandeerd de levensduur van uw tapijt!

Showroom

Wilt u voordat u een keuze maakt eerst alle mogelijkheden van dichtbij bekijken? Dat kan bij Van den Berg Vloeren. Wij kunnen u uitgebreid adviseren en al uw vragen vakkundig beantwoorden. Maak voordat u langskomt (ook mogelijk in de avonden) wel even een afspraak. Zo kunnen wij er voor zorgen dat er genoeg tijd is om u uitgebreid te adviseren!

Meer weten?

Bent u een particulier? Geen probleem! Zowel particulieren als bedrijven kunnen hun trap door ons laten bekleden in Amstelveen. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij van Van Den Berg Vloeren staan u graag bij met advies en helpen u met plezier om het uitzoeken van de beste bekleding van uw trap zo eenvoudig mogelijk te maken!