Vloer reparatie

Heeft u schade aan uw vloer? Van den Berg Vloeren is gespecialiseerd in het repareren van diverse vloersoorten.
Afhankelijk van het type vloer kan een vloer reparatie gemakkelijk worden uitgevoerd door bijvoorbeeld een spotrepair.
Dit is vaak eenvoudig vast te stellen. Wilt u weten of uw vloer gerepareerd kan worden? Stuur dan in een contactformulier een foto mee van de schade en het type vloer. Van Den Berg Vloeren neemt dan contact met u op of deze schade gemakkelijk gerepareerd kan worden of dat er andere acties benodigd zijn. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.
De vloeren die wij kunnen repareren zijn

Kleine schades repareren

Een schade laten repareren aan uw vloer is veel voordeliger dan het leggen van een compleet nieuwe vloer.
Door gebruik van professionele materialen kunnen kleine gaatjes of krassen worden opgevuld met een vulmiddel op kleur of  een waslaag. Hierdoor zijn reparaties aan gietvloeren en laminaatvloeren gemakkelijk uit te voeren.

Krassen verwijderen

Heeft u door een ongelukje krassen in uw houten vloer? Dan kan Van Den Berg Vloeren dit op locatie beoordelen. Krassen in een houten vloer zijn moeilijk te repareren, omdat deze krassen vaak teruggeschuurd moeten worden om deze uit de bestaande waslaag te halen. Als de krassen te diep zijn is er kans op kleurverschil, omdat de oude waslaag te ver teruggeschuurd moet worden. In dit geval zal de gehele houten vloer geschuurd moeten worden om kleurverschil tegen te gaan. Na het schuren van de vloer wordt er een nieuwe waslaag aangebracht om de houten vloer weer te beschermen. Het schuren van een gehele vloer is een grote klus, maar nog steeds voordeliger dan de gehele vloer laten vervangen. Wilt u advies over een schade van uw houten vloer? Neem dan contact met ons op of stuur een foto met uw schade en het type hout in het contactformulier naar ons toe. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een vloerreparatie of de mogelijkheden die Van Den Berg Vloeren biedt? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen om uw vloer te repareren. U kunt ons ook bellen op 0297-261912 of op 06-11396888